Ersoy Dede'den Özgür Özel'e çok konuşulacak yanıt!

Gazeteci Ersoy Dede, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a yönelttiği soruya çok konuşulacak yanıtlar verdi.

Dede, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özel'e şu ifadelerle yüklendi;

KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ
''Özgür Özel, İletişim Başkanı Sayın Fahrettin Altun için “Gazetelerin baskı öncesi son halini görüyor musun?” diye sormuş.. Tek partili otoriter yönetimlerde gazetelerin son hallerinin CHP'li hükümet yetkilileri tarafından onaylanıp onaylanmadığını sorguladın mı?

Kişi kendinden bilir işi, diye çok güzel bir atasözümüz var. CHP'nin bu iftira ve ithamlarının tamamının kendi zihniyetilerinde olduğunu biliyoruz. Genel Sekterleri 7 Haziran öncesi ne demişti?. "8 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelere el koymak olacak”

Kendilerinden olmayan, beğenmedikleri, kendilerini eleştiren gazetelere kirli gazete demeleri ve iktidara geldiklerinde beğenmedikleri bu medya organlarına el koymayı düşündüklerini henüz unutmuş değil bu millet. Kılıçdaroğlu da medyayı; muhalif/yandaş diye ayırmadı mı?''

Ersoy Dede'den Özgür Özel'e çok konuşulacak yanıt!

Ersoy Dede'den Özgür Özel'e çok konuşulacak yanıt! ile ilgili etiketler Ersoy Dede Özgür Özel Fahrettin Altun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.