Ersoy Dede'den flaş iddia! "FETÖ'nün arşivi CHP'de!"

Star yazarı Ersoy Dede, son günlerde parça parça dolaşıma sokulan görüntülerle ilgili olarak şok bir iddiayı gündeme taşıdı. 2014 yılında FETÖ tutuklası Mehmet Baransu'nun yanına gelip yazı, tweet ve program arşivini tuttuğunu açıkladığını ifade eden Dede, "Parça parça doşalıma sokulan bu videolar, o gün FETÖ'cülerin tuttuğu arşivler olmasın sakın" diyor. Dede, o günlerde sunduğu programda askeri vesayetle mücadele eden herkese teşekkür eden Bakan Süleyman Soylu'ya da sahip çıkıyor ve "28 Şubat günlerinde Fethullah Gülen’le canlı yayınlar yapıp, FETÖ üzerinden hükümeti eleştiren Tuncay Özkan’ın, haddine bile değil.." diyor.

İşte Ersoy Dede'nin yazısındaki o iddia ile ilgili bölüm...

FETÖ’nün arşivi CHP’de

Geçenlerde CHP’li Tuncay Özkan bir video kayıt çıkarmış sosyal medya hesabında yayınlıyordu.. Benim Ülke TV’de sunduğum Ana Haber bültenlerinden birinin kaydı..

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun, askeri vesayetle mücadele günlerinde katıldığı programımdan bir kaç cümlelik bir video.. Arka arkaya 10 yılda bir darbelere maruz kalmış bir memleketin, genç ve vatan sevdalısı bir politikacısı Süleyman Soylu o günlerde..

Vesayetle kim mücadele etmişse, ona teşekkür ediyor.. Beyaz yürüyüş günleri.. Muhteva, dönemin gerçekliği dikkate alındığında pek âlâ tutarlı.. Ona kimsenin itiraz etmesi mümkün değil..

Hele de 28 Şubat günlerinde Fethullah Gülen’le canlı yayınlar yapıp, FETÖ üzerinden hükümeti eleştiren Tuncay Özkan’ın, haddine bile değil..

Ama asıl dikkatimi çeken başka bir husus var. Yayınlanan video kaydı, logosuz.. Televizyon logosu yok yani. Ve alttan son dakika haberlerinin geçtiği bant da yok kayıtta.. Yani bu özel bir arşivden çıkmış..

Mehmet Baransu, 2014 başlarında, Saadet Partisi aday tanıtım toplantısında yanıma gelip, benim hem yazı, hem tweet hem de program arşivimi tuttuğunu açıklamıştı.

Bugün parça parça dolaşıma sokulan bu videolar, o gün FETÖ’cülerin tuttuğu arşivler olmasın sakın..

Ersoy Dede'den flaş iddia! "FETÖ'nün arşivi CHP'de!" ile ilgili etiketler Ersoy Dede Tuncay Özkan CHP FETÖ arşiv
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.