Ersoy Dede ile Toygun Atilla Twitter'da atıştı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Türkiye’de bulunan bağlantılarına dün eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyon üzerine medyada da bir polemik patlak verdi. Toygun Atilla, Gazeteci Ersoy Dede'nin bazı eski paylaşımlarını hatırlattı.. Dede ise Atilla'ya gazetesinin eski haberleri ile karşılık verdi

Türkiye genelinde, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “nitelikli yağma”, “gasp”, “rüşvet”, “yaralama”, “tehdit” ile “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” gibi birçok suça karıştıkları gerekçesiyle Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2018 Aralık ayında başlatılan soruşturma kapsamında, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in de aralarında bulunduğu 63 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

OPERASYON MEDYADA GENİŞ YANKI BULDU

Bu haberin kamuoyuna yansımasının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Milliyet Gazetesi'nin tecrübeli isimlerinden, gazeteci Toygun Atilla, Ersoy Dede'yi hedef alarak, "Sedat Peker’e sosyal medya hesabından övgüler dizen “ünlü ancorman” bugün devlet televizyonunda Sedat Peker’e operasyon haberini hangi yüzle ve nasıl sunacak çok merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

DEDE: SÖZÜN VARSA PATRONUNA SÖYLE...

Ersoy Dede ise bu paylaşıma aynı sertlikte yanıt verdi. Toygun Atilla'yı yıllardır görev yaptığı gazetesinin eski haberleri ile vuran Dede, Sedat Peker'in övüldüğü bazı küpürleri gündeme getirdi.

Milliyet'in Sedat Peker'den 'işadamı' şeklinde bahsettiği bir haberin görselini paylaşan Dede, "Toygun Kardeş söyleyecek sözün varsa patronuna söyle istersen.. Biz de ondan gördük de ‘işadamı’ falan dedik.." açıklamasında bulundu.

Ersoy Dede ile Toygun Atilla Twitter'da atıştı ile ilgili etiketler Sedat Peker Ersoy Dede mafya toygun atilla
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.