Ersin Düzen, Şenol Güneş'in açıklamaları sonrası istifa etti

Şenol Güneş ile yaşadığı "Şeytani düzen" polemiği Ersin Düzen'i koltuğundan etti. TFF'de danışmanlık yapan spor yorumcusu Düzen, bu tartışma sonrasında görevinden istifa ettiğini duyurdu

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda'da büyük bir hezimet yaşadı. Rakibine 6-1 mağlup olan A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde büyük bir darbe almış oldu.

Karşılaşmanın devre arasında, spor yorumcusu ve TFF basın danışmanı Ersin Düzen sosyal medyada tartışma yaratan bir paylaşımda bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'i eleştiren Düzen, "A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?!" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in bu yoruma tepkisi ise oldukça sert oldu. Maç sonu açıklamasında oldukça sinirli ve üzgün olduğu gözlenen Güneş, "Artık şeytani bir düzen var. Ben buna alet oldum. Seçimlerim, oynattığımız oyun, düzen bunların hepsi eksik olarak gözükebilir." diyerek Ersin Düzen'i kelime oyunları ile hedef aldı.

İSTİFA ETTİ

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Ersin Düzen'den önemli bir hamle geldi.

Ünlü sunucu Şenol Güneş ile yaşadığı bu polemik sonrasında TFF'deki görevinden istifa etti.

Düzen mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Hollanda yenilgisinin, attığım twit üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sayın Nihat Özdemir’e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sayın Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum"

Ersin Düzen, Şenol Güneş'in açıklamaları sonrası istifa etti ile ilgili etiketler Şenol Güneş istifa ersin düzen Hollanda maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.