Ersin Düzen kimdir? TRT'den ne kadar maaş alıyor?

TRT Spor spikeri Ersin Düzen’in aldığı maaş dudak uçuklattı. Bu konuda daha önceden açıklama yapan Fatih Altaylı, Ersin Düzen’in maaşını hatırlatmıştı. Ersin Düzen kimdir? Peki, Ersin düzen TRT'den ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Fatih Altaylı, TRT Spor’da program yapan Ersin Düzen'in ayda 400 bin lira maaş aldığını daha önceden söylemişti. Ersin Düzen ise verdiği yanıtta bunun iftira ve yalan haber olduğuna açıklık getirmişti. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ise sosyal medya hesabı üzerinden Ersin Düzen’in aldığı maaşı resmen açıkladı.

Hüseyin Ersin Düzen’in verilen listede program başına TRT’den 34 bin 370 lira maaş aldığı açıklandı.

ERSİN DÜZEN KİMDİR?

Ersin Düzen, Zonguldak’ta dünyaya geldi ancak babasının subay olması sebebiyle Türkiye’nin farklı illerinde de bulundu. Liseyi Denizli Anadolu Lisesi'nde okudu ve 1992 yılında Denizli’de radyo programı yaptı. Sonrasında Eskişehir’e giderek Anadolu Üniversitesi’nde okudu ve okuduğu süre içerisinde birçok yerel radyo ve televizyonlarda çalışıp, genel yayın yönetmenliği yaptı. Ersin Düzen, medya sektöründe kendisini geliştirip isminden söz ettirmeye başladı.

İstanbul’a giden ünlü spor spikeri ilk olarak Star TV'de yayınlanan Süper Frikik adlı spor-magazin programını sundu. O dönemin popüler programları olan Televole ve Telegol programlarını sunarken, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi maçlarını ve Süper Lig maçlarını anlattı.

Star TV’den ayrıldıktan sonra ATV ile anlaştı ve burada usta isimler, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra programını sundu. Kariyerinin en önemli eşiklerinden birisi olan 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı.

2007 yılında yayın hayatına yeni yeni başlayan NTV Spor ’da Seri A ve La Liga maçlarını anlatmaya başladı. İlk programında ünlü futbolcu Sergen Yalçın ile çalıştı.

2011 yılında TRT’ye transfer olan Düzen, hafta sonları Türkiye’nin en çok izlenen futbol programı Stadyum’un sunuculuğun yapmaya başladı ve bu görevine TRT Spor ekranlarında 2018 yılı itibarıyla devam etmektedir.

Ersin Düzen kimdir? TRT'den ne kadar maaş alıyor? ile ilgili etiketler TRT maaş TRT Spor ersin düzen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.