Ersin Destanoğlu'na bir talip daha! Fransızlar sıraya girdi...

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için Fransa Lig 1'den bir talip daha! Daha önce Lyon'dan aldığı teklifle gündeme gelen Ersin Destanoğlu için bir teklif de Marsilya'dan...

Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu'na Avrupa'dan bir teklif daha! Fransa Lig 1 ekiplerinden Marsilya Destanoğlu için kolları sıvadı...

Siyah-beyazlı formayı terleten genç kaleci geçtiğimiz günlerde Fransa Lig 1 ekiplerinden Lyon'u peşine takmıştı. Sergen Yalçın'dan formayı kapan 20 yaşındaki kaleciye yine Fransa'dan bir talip daha çıktı. Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu'nu takibe alan Marsilya'nın, genç file bekçisi için harekete geçtiği bildirildi.

10 MİLYON EURO BONSERVİS

Ara transfer döneminde de Ersin Destanoğlu için teklifler alan ancak hepsini geri çeviren yönetim, başarılı kalecinin sezon sonu için fiyatını belirledi. Siyah-beyazlıların, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da görev alması beklenen yetenekli isim için 10 milyon euroluk bonservis beklentisi içinde olduğu öğrenildi. Genç file bekçisinin de yeni sezonda kariyerine Avrupa’da devam etme konusuna sıcak baktığı bildirildi. (Fanatik)

Ersin Destanoğlu'na bir talip daha! Fransızlar sıraya girdi... ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Marsilya Ersin Destanoğlu.
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.