Olimpik Lyon Ersin Destanoğlu'nun peşinde

Genç yaşta Beşiktaş kalesine geçen ve gösterdiği performansla hem Süper Lig'in hem de Avrupa futbolunun dikkat çeken isimleri arasına giren Ersin Destanoğlu'na Olimpik Lyon resmen talip oldu. Fransız ekibi, 1.95'lik kaleci için Beşiktaş'a cazip bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu'na Olimpik Lyon kancası... Fransız ekibi, 20 yaşındaki eldiven için Siyah-Beyazlı yönetime resmi teklifini sunmaya hazırlanıyor.

NTV Spor'un haberine göre, Lyon yöneticisi Bruno Cheyrou, bir süre önce Beşiktaş'la temasa geçti. Siyah-Beyazlı yöneticilerden Erdal Torunoğulları'yla video konferans yapan Cheyrou, 2001 doğumlu kaleciye olan ilgilerini aktardı.

Ersin’in son maçlarını da izleyen Lyon’un scout şefi Cheyrou, Beşiktaş’a resmi teklifi sunmaya hazırlanıyor. Fransız ekibi bonservis bedelinin yanı sıra, sezon başında Altay’dan transfer ettikleri stoper Cenk Özkaçar’ı Beşiktaş’a teklif edecek.

Beşiktaş altyapısından yetişen Ersin, geçen sezon A Takım’da 8 maça çıktı. Bu sezon siyah beyazlıların 1. kalecisi olan genç isim, 22 maçta forma giydi. Bir süre önce Ersin ile sözleşme yenileyen yönetim, 1.95'lik file bekçisinin 2023’te bitecek sözleşmesini 2025’e uzatmıştı.

Olimpik Lyon Ersin Destanoğlu'nun peşinde ile ilgili etiketler Beşiktaş Lyon Ersin Destanoğlu.
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.