Ersin Destanoğlu Beşiktaş-Galatasaray derbisinde penaltıyı nasıl kurtardığı anlattı

Ersin Destanoğlu, derbide Beşiktaş'a 3 puanı getiren penaltıyı nasıl kurtardığını anlattı. 20 yaşındaki eldiven "Penaltıyı kurtardıktan sonra sanki tribünler yıkılacaktı. Öyle bir sevinç vard. Her maçtan önce analiz ekibi rakip penaltıcıları çalıştırıyor. Mostafa Mohamed'in penaltılarını izlemiştim. Topu aldığında belliydi yani, o köşeye atlayacaktım" dedi. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz maçı tribünden izledi.

Süper Lig'in 10. haftası Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle sona erdi... Siyah-Beyazlılar ezeli rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. İlk golü kalesinde gören Kartal, Cyle Larin'in 2 golüyle öne geçti. 80'de skor 2-1'ken Ersin Destanoğlu'nun kurtardığı penaltı galibiyeti getirdi...

20 yaşındaki milli kaleci maçın ardından beIN Sports flaş röportajında penaltıyı nasıl kurtardığını anlattı. Ersin Destanoğlu şunları söyledi: "Penaltıyı kurtardıktan sonra sanki tribünler yıkılacaktı. Öyle bir sevinç vard. Her maçtan önce analiz ekibi rakip penaltıcıları çalıştırıyor. Mostafa Mohamed'in penaltılarını izlemiştim. Topu aldığında belliydi yani, o köşeye atlayacaktım."

"Çok penaltı atan bir forvet. Sağa sola vuruyor. Son ana kadar bekledim. Sonra kurtardım. Beraberlik olacaktı, önemliydi bizim için. Çok mutluyum. Tarifsiz duygular içerisindeyim. Çok zor bir maçtı bizim için."

UMUT MERAŞ: ŞAMPİYON OLACAĞIZ

"Kötü gidişat vardı, dışarıdan öyle gözüküyordu ama biz öyle değildik. Biz hiç yarıştan kopmadık. Kazanarak devam edip yine şampiyon olacağız inşallah. Bugün asist yapmam mutlu ediyor ama önemli olan Beşiktaş'ın kazanması, bizim kazanmamız. Bu sene şampiyon olacağız. Asist yapmam önemli değil. Yolun sonunda Boğaz'da kutlamayı yapacağız inşallah."

Ersin Destanoğlu Beşiktaş-Galatasaray derbisinde penaltıyı nasıl kurtardığı anlattı

 Ersin Destanoğlu Beşiktaş-Galatasaray derbisinde penaltıyı nasıl kurtardığı anlattı - Resim : 2

Ersin Destanoğlu Beşiktaş-Galatasaray derbisinde penaltıyı nasıl kurtardığı anlattı ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Ersin Destanoğlu. Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.