Ersan Şen ve Aytunç Erkin canlı yayında birbirlerine girdi! "Sen Kılıçdaroğlu'na tapınıyorsun"

Hukukçu Ersan Şen ve Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, canlı yayında birbirine girdi. Şen, Erkin'e "Sen inadına Kılıçdaroğlu’na tapınıyorsun. Kılıçdaroğlu’nun nesi var da bana ekonomi politikalarını savunuyorsun." dedi.

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu; canlı yayınlanan bir programa konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Stüdyoda ekonominin konuşulduğu esnada Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin ve Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen arasında tartışma yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Sosyal konut projesi” ile ilgili konuşan Ersan Şen, “Ucuz konut satıyorsun. Bunda bile şu kadar peşin alırım, 120 ayda taksit, 2 yılda bir zam yaparım diyorsun” diye konuştu. Şen daha sonra sanayide bir yılda elektrik ve doğalgaza gelen zamlardan bahsetti.

"HOCAM DERVİŞÇİLİK YAPIYOR"

Ersan Şen’in söylemlerine Aytunç Erkin, “Hocam sıkı para politikasını savunarak Dervişçilik yapıyor. Enflasyonu nasıl düşüreceksin. Sosyal adaleti sağlayacak bir ekonomi modelin var mı hocam. Mansur Yavaş’ın var mı? Senin var mı?” dedi.

"İNADINA KILIÇDAROĞLU'NA TAPINIYORSUN"

Ersan Şen ise Aytun Erkin’in bu sözlerine “Ben Atatürk’ün savunduğunu savunuyorum. Un fabrikalarını. Sen niye şeker fabrikalarını özelleştirdin diyorum. Ben bunları zaten söylüyorum. Senin benimle aramdaki fark şu. Sen inadına Kılıçdaroğlu’na tapınıyorsun. Kılıçdaroğlu’nun nesi var da kalkmış onu bana savunuyorsun” diye cevap verdi.

"SENİN SÖYLEDİKLERİN BENİ İSYAN ETTİRİYOR"

Ersan Şen ise, Erkin konuşma yaptığı esnada “Senin söylediklerin beni isyan ettiriyor. Milattan önce kalmış politikaları anlatıyor bana” dedi.

 

Ersan Şen ve Aytunç Erkin canlı yayında birbirlerine girdi! "Sen Kılıçdaroğlu'na tapınıyorsun" ile ilgili etiketler TV100

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.