Ersan Şen ile Hacısalihoğlu bakın nasıl birbirine girdi...

Televizyon ekranlarında yine büyük ses getirecek bir tartışma yaşandı... Habertürk canlı yayınında hukukçu Ersan Şen ile akademisyen Yaşar Hacısalihoğlu ağır hakaretlerle birbirlerine yüklendi! Programın moderatörü ise o anlarda ne yapacağını şaşırdı...

Habertürk canlı yayınında dün akşam yine tansiyon yükseldi. Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında bu kez hukukçu Ersan Şen ile Yeniyüzyıl Üniversitesi Rektörü Yaşar Hacısalihoğlu karşı karşıya geldi.

Siyaset gündemine dair sert tartışmaların yaşandığı programda, terör örgütüne yönelik sınır ötesi operasyonlardan konu açılması üzerine sinirler iyice gerildi.

Ersan Şen'in itirazlarına öfkelenen Yaşar Hacısalihoğlu, "Senin ömrün kadar bu işlerle uğraştım. Her b.ktan anlayacaksın değil mi?" deyince bir anda stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.

Bu ifadeler karşısında şok yaşayan moderatör Kübra Par, RTÜK'ün ceza verebileceği uyarısında bulunmasına karşın Ersan Şen de Hacısalihoğlu aynı ifadelerle karşılık verdi.

Ersan Şen ile Hacısalihoğlu bakın nasıl birbirine girdi... ile ilgili etiketler Habertürk Kübra Par canlı yayın ersan şen yaşar hacısalihoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.