Erşan Kuneri'nin Seyyal'i Nilperi Şahinkaya'ya Cannes için gittiği Fransa'da büyük şok!

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluşan Erşan Kuneri dizisinin Seyyal'i Nilperi Şahinkaya, Cannes Film Festivali için gittiği Fransa'da pasaportunu ve kimliğini çaldırdı. Kaldığı villaya hırsız giren oyuncu başından geçenleri anlatıp geçici pasaport çıkarttı.

Erşan Kuneri dizisinde canlandırdığı Seyyal karakteriyle dikkatleri üzerine çeken 34 yaşındaki oyuncu Nilperi Şahinkaya, bu yıl 75'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılmak için gittiği Fransa'da büyük bir talihsizlik yaşadı. Ünlü oyuncunun kaldığı villaya hırsız girdi.


KALDIĞI VİLLAYA HIRSIZ GİRDİ

Heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ve ortak arkadaşları Orhun Faruk Saraç & eşi Duygu Ay ile birlikte Fransa'ya giden Nilperi Şahinkaya talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı. Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarının kaldığı villaya gece saatlerinde hırsız girdi. Kimliği ve pasaportu çalınan güzel oyuncu soluğu Türkiye Konsolosluğu’nda aldı. Şahinkaya başına gelenleri anlatıp geçici pasaport çıkarttı.

Erşan Kuneri'nin Seyyal'i Nilperi Şahinkaya'ya Cannes için gittiği Fransa'da büyük şok!

Nilperi Şahinkaya'nın Cannes tarzı...


ERKAN PETEKKAYA DA CEP TELEFONUNU ÇALDIRMIŞTI


Birkaç gün önce de Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu Erkan Petekkaya cep telefonunu çaldırmıştı ve kapkaççının saldırısına uğramıştı. Hırsızın peşinden 300 metre koşup yakalayan Petekkaya, cep telefonunu çalan şahsı Fransız polisine teslim etmişti.

 

Erşan Kuneri'nin Seyyal'i Nilperi Şahinkaya'ya Cannes için gittiği Fransa'da büyük şok! ile ilgili etiketler Nilperi Şahinkaya Cannes Film Festivali Hırsızlık cannes
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.