'Erşan Kuneri' ve 'Gibi' dizisi sosyal medyada karşı karşıya geldi! Zafer Algöz, Feyyaz Yiğit'i hedef aldı

Bir sosyal medya kullanıcısı, Cem Yılmaz'ın kaleme aldığı 'Erşan Kuneri' dizisini son dönemin popüler dizilerinden 'Gibi' ile karşılaştırdı. Erşan Kuneri'nin başrol oyuncusu Zafer Alagöz ise, sosyal medya kullanıcısının yorumu karşısında verdiği cevapla dikkat çekti. Twitter'da Gibi ve Erşan Kuneri fanları adeta yarışa girdi. Zafer Algöz'ün tweetleri Cem Yılmaz ve Feyyaz Yiğit hayranlarını karşı karşıya getirdi.

Gibi dizisinin yıldızı Feyyaz Yiğit ile Erşan Kuneri dizisinin yıldızı Cem Yılmaz'ın fanları sosyal medyada 'hangisi daha iyi' yarışına girdi.

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı, 8 bölümden oluşan Erşan Kuneri, Netflix'te izleyiciyle buluştu. Diziyi beğenenler kadar eleştirenler de oldu. Erşan Kuneri dizisi sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan popüler konular arasında yer aldı.

ZAFER ALGÖZ'ÜN SOSYAL MEDYA KULLANICILARINA VERDİĞİ CEVAPLAR GÜNDEM OLDU

Bir sosyal medya kullanıcısı son dönemin en çok konuşulan dizilerinden 'Gibi' ve 'Erşan Kuneri'yi kıyasladı. Twitter kullanıcısı, Erşan Kuneri'yi izlerken güldüğümü belirterek, "Gibi" dizisine benzettiğini söyledi ve ''Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi.'' yorumunda bulundu.

Dizinin kadrosunda yer alan Zafer Algöz ise Twitter kullanıcısına "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" şeklinde yanıt verdi.

 'Erşan Kuneri' ve 'Gibi' dizisi sosyal medyada karşı karşıya geldi! Zafer Algöz, Feyyaz Yiğit'i hedef aldı

Başka bir Twitter kullanıcısı da bu yanıtın altına "Zafer Abi bu işin uzmanı sensin ama seyirci olarak söylüyorum Gibi başka bir şey. Keşke sen ve Cem Abi Gibi'de bir bölüm de olsa oynasanız. Off ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek." yazdı.

Zafer Algöz de bu kullanıcıya "Feyyaz Yiğit komedisi mi" yanıtını verdi.

 'Erşan Kuneri' ve 'Gibi' dizisi sosyal medyada karşı karşıya geldi! Zafer Algöz, Feyyaz Yiğit'i hedef aldı - Resim : 2

Başka bir Twitter kullanıcısı bu sözler üzerine "Sevgili Zafer Abi, kıyaslamak yerine ayrı kulvarlarda görmek daha doğru olurmuydu acaba. Bir de Gibi ekibinin de duayen bir abisi olarak daha yapıcı bir yorumun hoş olurdu diye düşünmeden edemedim. Seviliyorsun abicim, saygılar" yorumunda bulundu.

Zafer Algöz bu yanıta "Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki" sözleriyle cevap verdi.

'Erşan Kuneri' ve 'Gibi' dizisi sosyal medyada karşı karşıya geldi! Zafer Algöz, Feyyaz Yiğit'i hedef aldı - Resim : 3

 

'Erşan Kuneri' ve 'Gibi' dizisi sosyal medyada karşı karşıya geldi! Zafer Algöz, Feyyaz Yiğit'i hedef aldı ile ilgili etiketler Cem Yılmaz feyyaz yiğit Zafer Algöz gibi erşan kuneri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.