Erşan Kuneri kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri'den ilk fotoğraf geldi!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, dijital platformda yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisi için çalışmalarına devam ediyor. Diziden ilk fotoğrafı ise sosyal medya hesabından paylaşan Cem Yılmaz, sevelerini heyecanlandırdı.

Erşan Kuneri kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri'den ilk fotoğraf geldi! Gora filmiyle karşımıza çıkan ve cinsel içerikli filmler çeken Erşan Kuneri karakteri, Cem Yılmaz'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı bir karakterdir. Önümüzdeki günlerde dijital platformda yayınlnacak olan Erşan Kuneri dizisi için de çalışmalarını sürdüren Cem Yılmaz, diziden ilk fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı.

FOTOĞRAF YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Cem Yılmaz hayranlarının merakla beklediği projenin net yayın tarihi bilinmezken, Yılmaz'ın paylaştığı fotoğraf yorum yağmuruna tutuldu.İşte Cem Yılmaz'ın paylaştığı fotoğraf;

Erşan Kuneri kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri'den ilk fotoğraf geldi! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz erşan kuneri kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.