Erşan Kuneri Hakkında Nejat İşler'den Çok Konuşulacak Sözler! Zafer Algöz'e Çattı!

Erşan Kuner hakkında son açıklamayı Nejat İşler yaptı. Nejat İşler, geçtiğimiz günlerde Zafer Algöz'ün Twitter'dan yaptığı açıklamalara da göndermede bulundu.

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz'ün sosyal medya hesaplarından Erşan Kuneri ile ilgili yaptığı paylaşımlar gündemden düşmüyor. Bu paylaşımlara gelen son tepki ise oyuncu Nejat İşler'den geldi. İşler, twitter'da yaptığı açıklamada Zafer Algöz'e çattı. Erşan Kuneri Hakkında Nejat İşler'den Çok Konuşulacak Sözler! Zafer Algöz'e Çattı!

Nejat İşler, Antalya Film Festivali'nde yaşadığı bir olayı anlattı. İşler, "una benzer bir kafa, yıllar evvel Antalya Film Festivali sonuçlarını beğenmeyince; 'Biz şu kadara film yaptık, üç kuruşa film yapanlarla aynı kategoride değerlendirildik' diye eziklenmişti. Aslolan hikayedir. Bunu en iyi bilenler hikaye anlatıcılarıdır" ifadelerini kullandı."

Zafer Algöz'ün Erşan Kuneri ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi" şeklindeki bir paylaşıma "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" şeklinde yanıt vermişti.

Erşan Kuneri Hakkında Nejat İşler'den Çok Konuşulacak Sözler! Zafer Algöz'e Çattı! ile ilgili etiketler Nejat İşler Cem Yılmaz erşan kuneri Zafer Algöz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.