Erşan Kuneri galasından ikinci sezona yeşil ışık

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın merakla beklenen Erşan Kuneri dizisi Netflix’te yayına girdi. Her bölümde ayrı bir hikayenin konu alınacağı dizinin galasında ikinci sezon içinde yeşil ışık yakıldı.

Başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak'ın yer aldığı Erşan Kuneri dizisi Netflix platformunda yayına girdi. Muhteşem anların yaşandığı galada güçlü kadro bir araya geldi.

Dizinin yayına girmesinden önce galada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cem Yılmaz, çekim sürecinin çok keyifli olduğundan söz ederek, "Her bölümde başka tür bir film vardı. O türlerden, daha çekmediğimiz bir sürü var. Eğer ikinci sezonu yaparsak bambaşka filmler çekeriz" ifadelerine yer verdi.

Erşan Kuneri galasından ikinci sezona yeşil ışık

Yılmaz, oldukça keyifli bir işin altına imza attıklarını kaydederek, "Yani (izleyicilerin) bu macerayı, bir hafta sonu arkadaş grubuyla izleyip de hoşça vakit geçirmesini istiyoruz. Hepimizin fikri bu. Çekimlere başlamadan 6 ay öncesinde hep üzerine konuşarak vakit geçirdik. Ekibimiz çok sağlam, çok tecrübeli. Dolayısıyla beni de yalnızca oynuyormuşum gibi rahat ettiren bir ekibimiz var. Dolayısıyla hem prodüksiyonda, kamera arkasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza da buradan teşekkür ediyorum." dedi.

Dizinin oyuncularından Zafer Alagöz ise Erşan Kuneri’nin daha öncesinde sinema filmi olarak tasarlandığını ancak daha sonrasında değişikliğe gidilerek, "İçindeki hikayelerin bazılarını, budamaya ve atmaya kıyamadığımız için daha geniş bir konsept olsun dedik. Yaklaşık 5,5-6 saatlik hepsi birbirinden bağımsız, farklı hikayelerden oluşan çok güzel bir serüveni başarıyla tamamladığımıza inanıyorum. Hepsi birbirinden çok kıymetli oyuncu arkadaşlarımız var. Zaten izleyenler de görecek ki herkes kendi dışında, başka başka insanlara da hayat verdi" ifadelerini kullandı. Çok eğlenceli ve güzel bir işe imza attıklarını düşündüğünü söyleyen Algöz, yıllar sonra da keyifle izlenecek bir yapım” olduğunu söyledi.

Erşan Kuneri galasından ikinci sezona yeşil ışık - Resim : 2

Masumlar Apartmanı dizisinin başarılı oyuncusu Merve Dizdar ise "Öncelikle Cem'e ve sonra tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Çok şey öğrendim, çok mutlu oldum. Yarın bu hissin seyircilere de geçeceğini düşünüyorum. İyi seyirler diliyorum şimdiden herkese" sözlerini sarf etti.

Erşan Kuneri galasından ikinci sezona yeşil ışık ile ilgili etiketler Netflix erşan kuneri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.