Erşan Kuneri Dizisindeki Espriler Hakkında Flaş İddia! Ne Cem Yılmaz Ne de Netflix Bunu Bekliyordu

Cem Yılmaz'ın Netflix platformunda yayınlanan dizisi Erşan Kuneri son günlerin en popüler konusu oldu. 8 bölümden oluşan dizi sosyal medyada kimilerince linç edildi. Yılmaz'ın hayranlarının ölümüne savunduğu Erşan Kuneri dizisindeki espriler hakkında ise flaş bir iddia ortaya atıldı.

Erşan Kuneri dizisi şüphesiz çıkar çıkmaz sosyal medyanın en popüler konusu oldu. Neredeyse herkesin en az bir bölüm izlediği Erşan Kuneri sosyal medyayı da ikiye böldü. Cem Yılmaz'ın Netflix için yazdığı Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunda Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz, Bülent Şakrak, Çağlar Çorumlu ve Merve Dizdar yer alıyor. Erşan Kuneri Dizisindeki Espriler Hakkında Flaş İddia! Ne Cem Yılmaz Ne de Netflix Bunu Bekliyordu.

İzleyen herkesin net yorum yapamadığı Erşan Kuneri dizisi sosyal medyayı da ikiye böldü. Herkesin farklı duygular içerisinde yer aldığı dizi hakkında "Bazı yerlerde gülmekten yerlere yattık, bazılarında hiç gülmedik" diyenler oldukça fazla. Ancak bir iddia var ki çok konuşuldu.

Espriler Yerel, Platform Uluslararası!

Netflix'in yayın politikasını bilen bilir. Yerel olanı uluslararası platformda izleyiciyle buluşturma hedefi içerisinde olan platform dünyanın birçok ülkesinde de aynı yayın politikasıyla yüzlerce dizi ekrana getiriyor.

İddia Şu:

Erşen Kuneri dizisinde yapılan esprilerin Türkiye'nin özellikle 70'li, 80'li yıllarında yapılması anlaşılır olmasını zor kılıyor. İzleyen kitlenin de yaş ortalamasının düşük olduğunu göz önünde tutulduğunda Erşan Kuneri'nin esprilerinin Türkiye'de bile alıcısı yokken dünyanın birçok ülkesinde yer alan Netflix izleyicisi için bir anlam ifade etmeyeceği yönünde yorumlar var.

Erşan Kuneri Dizisindeki Espriler Hakkında Flaş İddia! Ne Cem Yılmaz Ne de Netflix Bunu Bekliyordu

Erşan Kuneri Dizisinin Bölümleri!

1. Bölüm Kuru Murad
2. Bölüm Ebenin Avı
3. Bölüm Kooperatif Kemal
4. Bölüm Kötü Mal
5. Bölüm Faqbâd
6. Bölüm Blue Box
7. Bölüm Er-Man
8. Bölüm Doyamadım

Erşan Kuneri Dizisindeki Espriler Hakkında Flaş İddia! Ne Cem Yılmaz Ne de Netflix Bunu Bekliyordu ile ilgili etiketler Netflix Cem Yılmaz Nilperi Şahinkaya Uraz Kaygılaroğlu Ezgi Mola erşan kuneri zafer algöx merve dizdar çağlar çorumlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.