Erol Özmandıracı’nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, Naz Elmas'tan şikayetçi oldu

Erol Özmandıracı’nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ ile eski eşi Naz Elmas arasında kriz çıktı. Naz Elmas’tan şikayetçi olan Merve Nur Başbuğ, ''Naz, Erol ile evliyken beni ‘Köpeklerini üzerime saldı’ diye suçladı ancak kendisi evimi basıp bana tehditler yağdırdı'' dedi ve mahkemeye delil olarak güvenlik görüntülerini sundu.

15 Aralık 2019'da nikah masasına oturan 38 yaşındaki oyuncu Naz Elmas ile kendisinden 17 yaş büyük olan iş insanı eşi Erol Özmandıracı evliliklerini geçtiğimiz Haziran ayında sonlanırmıştı. Haziran Gecesi, Doktorlar, Nefes, Ay Tutulması, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 38 yaşındaki oyuncu Naz Elmas'ın Erol Özmandıracı ile evliliği bitti ama sorunlar sürüyor...

Naz Elmas, Erol Özmandıracı ile evliyken, ünlü işadamının eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ ile defalarca kavga etmişti. İki kadın arasında sık sık yaşanan sorunlar, boşanma davasının ardından da devam etti.

MERVE NUR BAŞBUĞ, NAZ ELMAS'IN SUÇLAMALARINI REDDETTİ


Merve Nur Başbuğ, bir süre önce mahkemeye başvurarak eski sevgilisi Erol Özmandıracı'nın eski eşi olan Naz Elmas'ın geçen Mart ayında oturduğu siteyi bastığını iddia etti. Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre; Merve Nur Başbuğ, mahkemeye verdiği dilekçede Naz Elmas'ın kendisini köpeklerini üzerine salmakla suçladığını ancak bu iddianın tamamen hayal ürünü olduğunu belirtti.

Erol Özmandıracı’nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, Naz Elmas'tan şikayetçi oldu - Resim : 2

''NAZ ELMAS OTURDUĞUM SİTEYİ BASTI''

Başbuğ, güvenlik kamerası kayıtlarını delil olarak sunarak "Asıl Naz Elmas'ın kendisi benim oturduğum siteyi bastı, bana tehditler yağdırdı. Köpeklerimi üzerine salmadım çünkü o geldiğinde ben köpeklerimi gezdiriyordum" dedi.

 

Erol Özmandıracı’nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, Naz Elmas'tan şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Merve Nur Başbuğ Naz Elmas
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.