Erol Mütercimler'in ahlaksız sözlerine sessiz kalmadılar

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, katıldığı bir televizyon programında imam hatiplilere hakaretlerde bulunan Erol Mütercimler hakkında 81 ilde eş zamanlı olarak suç duyurusunda bulundu.

Erol Mütercimler'in bir televizyon programında imam hatip camiasıyla ilgili haddini aşan, iftira ve hakaret içeren ithamları hakkında harekete geçen ÖNDER, hukuki süreç başlattı.

“Kimsenin Türkiye'nin güzide okulları ve mezunlarını kötülemesine ve iftira etmesine izin vermeyeceğiz” düşüncesiyle yola çıkan dernek, avukatları aracılığıyla Erol Mütercimlerin sözlerini yargıya taşıdı. Mütercimler'in iftira ve ithamları hakkında yapılacak suç duyurusundan sonra tüm Türkiye’de eş zamanlı basın açıklaması da yapıldı.

Erol Mütercimler'in ahlaksız sözlerine sessiz kalmadılar

ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal, Erol Mütercimlerin tahkir edici ifadelerinin asla kabul edilemeyeceğini ve bu söylemin tüm imam hatiplileri itham altında bıraktığını belirterek imam hatip camiasını bu konuya tepki göstermeye davet etti.

Çal, "ÖNDER İmam Hatipliler Derneği olarak hemen hızlı şekilde avukatlarımıza talimatı verdik. Bu konuyla ilgili hukuki süreci hızlı şekilde başlattık. 81 ilde Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Aynı şekilde tüm illerimizdeki imam hatipliler derneklerini aynı davayı açması için teşvik ediyoruz" dedi.

 

Erol Mütercimler'in ahlaksız sözlerine sessiz kalmadılar ile ilgili etiketler suç duyurusu Erol Mütercimler imam hatip ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.