Erol Köse'den şok Gülben Ergen göndermesi; Lanetli gemi gibi...

Erol Köse kendi hesabından yaptığı paylaşımda Gülben Ergen'e "lanetli gemi" benzetmesi yaptı.Erol Köse paylaşımında ;Lanetli gemi gibi, kadına selam verenin üç güne selası okunuyor! dedi.

TRT 1 Ana Haber spikeri Erhan Çelik, TRT'den istifa ederek ayrıldı.Çelik'in eski eşi Gülben Ergen’in yaşadığı son olaylara kendisinin de adı karıştırılarak TRT’nin hedef haline getirildiği gerekçesiyle görevi bırakmaya karar verdiği iddia edildi.

TRT'den istifa ettiğini açıklayan Erhan Çelik, istifasi ile birlikte suskunluğunu bozdu. Çelik, Gülben Ergen hakkında iddialarda bulundu.

Gülben Ergen hakkındaki açıklamalar Erhan Çelik ile sınırlı kalmadı. Ardı arkası kesilmeyen açıklamalara bir yenisi de Erol Köse'den geldi. Köse Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Gülben Ergen'e 'lanetli gemi' benzetmesi yaptı ve Ergen'in birlikte olduğu isimlerin başlarına gelen 'uğursuzlukları' yazdı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

erol2

Erol Köse'den şok Gülben Ergen göndermesi; Lanetli gemi gibi... ile ilgili etiketler erolgülben erolkose gülbenergen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.