Erol Köse'den eski sevgilisi Gülşen'e zehir zemberek sözler! "Sahnede soyunup halleniyor!"

Erol Köse, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, en son verdiği konserde transparan ve göğüs dekolteli bir sahne kıyafeti tercih eden eski sevgilisi Gülşen'i eleştirdi. Köse, Gülşen'in de dans ettiği anları paylaşarak, "Şarkısı patlamayan soyunuyor, sahnede halleniyor" ifadelerini kullandı.

Uzun zamandır sahne kıyafetlerinden dolayı çok eleştirilen Gülşen, son konserinde de mavi kalça dekolteli bir pantolon ve transparan göğüs detaylı bir kırmızı bluz tercih etti.

ESKİ SEVGİLİSİ  EROL KÖSE'DEN GÜLŞEN'İN SAHNE KIYAFETİNE TEPKİ

Saçlarını iki örgü yaptıran şarkıcının dekolteli kıyafeti kısa sürede sosyal medyada gündem olurken eski sevgilisi Erol Köse'den de tepki gecikmedi.

"ŞARKISI PATLAMAYAN SOYUNUYOR, SAHNEDE HALLENİYOR"

Instagram hesabından Gülşen'in konserine çekilen bir videoyu yayınlayan Köse, "Yeşilçam p..noları 70'lerde Türk sinemasını bitirmişti. Aileler utanıp gitmedi haklı olarak. Şimdi de popta bu var ve tükeniş bu. Şarkısı patlamayan soyunuyor sahnede halleniyor. Kerimcan uçakta p...sini yayınlıyor... Ben şahsen sıkıldım bu cüretten. Ben yapımcı olarak dekolte çok klip çektim zamanında ama soft ero...m vardı p...rafi değil. Şimdi p..no başladı. Büyük tehlike! Videolara izleyip sola itiniz hafıza tazeleyelim" dedi.

Erol Köse'den eski sevgilisi Gülşen'e zehir zemberek sözler! "Sahnede soyunup halleniyor!"

 

Erol Köse'den eski sevgilisi Gülşen'e zehir zemberek sözler! "Sahnede soyunup halleniyor!" ile ilgili etiketler Erol Köse Gülşen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.