Erol Köse eski aşkı Gülşen'in cesur kıyafet seçimine ve nefes kesen dansına ne dedi?

Gülşen, İzzet Yıldızhan'ın 'sahneye külotla çıkmasınlar' sözlerine inat iç çamaşırıyla kendisini izlemeye gelenlerin karşısına çıktı. Gülşen'in dans şovu fazla cesur bulundu ve sosyal medyada tepki çekti. Ünlü yapımcı Erol Köse, kendisine gelen sorular üzerine Gülşen'in sahne kostümünü ve olay olan dans performansını değerlendirdi.

Şarkıcı Gülşen dün akşam Cahide Palazzo’da sevenleriyle bir araya geldi. Sahneye iç çamaşırının üzerine giydiği transaparan bir elbiseyle çıkan Gülşen'in dans performansı fazla cesur bulundu. Cahide'deki konseri için yine çok iddialı bir seçim yapan Gülşen dansıyla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Eski sevgilisi Erol Köse, Gülşen'e destek verdi.

Sahne kıyafetleriyle sınırları zorlayan Gülşen bu kez tercihiyle her zamankinden daha cesur ve iddialı bulundu. İzzet Yıldızhan'ın 'sahneye külotla çıkmasınlar' şeklindeki sözlerinden hemen sonra böyle bir kostüm tercih eden Gülşen'e 'İzzet Yıldızhan'a inat böyle giyindi' yorumları yapıldı. Gecede hem kıyafetiyle hem de performansıyla göz dolduran Gülşen sergilediği dansıyla sosyal medyada gündem olmayı başardı. Gülşen'in dans ettiği anlara ait anlar tepki çekti.

Gülşen'in bu dansının ardından gözler bir kez daha eşi Ozan Çolakoğlu'na çevrildi. Gülşen'in takipçileri 'Bu dans değil başka bir şey' yorumunu yaptılar.

Erol Köse eski aşkı Gülşen'in cesur kıyafet seçimine ve nefes kesen dansına ne dedi?

Gelen sorular ve yorumlar üzerinde yapımcı Erol Köse de Gülşen'in sahne kostümü ve olay dansı için Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. İzzet Yıldızhan'ın 'sahneye külotla çıkmasınlar' sözlerine göndermede bulunan Köse yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Tonla mesaj gelmiş , dıyenlere cvbımdır; Şu an hanımefendı 45 yaşında çoluk çocuk sahıbı bır hanım, kişi kendıne nasıl yakışıyor ve yakıştırıyorsa onu gıyer , İzzet Yıldızhan veya RTUK bunu belırlemez sahnede ancak dikkat edılmesı gereken şey bu tarzın yeni olmayışıdır zıra Sarışınım klıbınde gorulecegı gıbı ben bu dekoltenin âlâsını 2005 yılında yani 17 yıl once hanımefendı 28 yaşında iken ona uygulamıştım , rahmetli @nuryerlitas ‘a brief verdım : öyle bır kıyafet yap ki çıplak zannedılsın ancak mahrem yerlerı taşlarla kapatılsın dedım , o yıllar @youtube yoktu Kral tv vardı @gezegenmehmett abı bu yasaklanır dedi ben de <Amacım o zaten yasaklanınca tum tv ler gazeteler haber yapıcak daha da patlıycak şarkı > dedim ve aynı oldu dediğim , özet bız bu yolları çoktan geçtık , ha bızımki klıptı sahnede gıyılır mı? Gıyılır ! Şöyle ki Gülşen de Erol Köse öğrencısı oldugundan , tıpkı yasaklansın dıye klıp çekmem gıbı ; dikkat ve reaksıyon yaratsın ve donla çıkılmaz dıyenlere < yooo bak don sutyen çıktım > demek ve yobazlara kapak olsun dıye gıydı ınadına gıydı ve o ınadı 100 metreden tanırım çunku hanımefendı karadenızlı ve ınatçıdır, ozetle , sızlere < aboow bu ne la don sutyen çıkmış bı de oryantal yapıyo > gıbı gelen şey aslında ınadına bır manıfestodur , ne dersın @izzetcapa @cahidepalazzo ? Bir gun canlı ızlemeye gıdebılırım ✌cıao bella 🥂🍻''

 

 

 

Erol Köse eski aşkı Gülşen'in cesur kıyafet seçimine ve nefes kesen dansına ne dedi? ile ilgili etiketler Gülşen Erol Köse Konser İzzet Yıldızhan sahne cahide kostüm
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.