Erol Kaynar: Siz hala kalede Zalad mı var sanıyorsunuz? Hani alkışlayacaktınız?

Beşiktaş'tan Billong iddialarına okkalı cevap... Erol Kaynar: "Siz hala kalede Zalad mı var sanıyorsunuz? Hani alkışlayacaktınız?", Beşiktaş yönetimi: "2020-21 sezonunda taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdir ettiği bir performans sergileyen Futbol A Takımımızın büyük bir azim ve emekle kazandığı tertemiz şampiyonluğa leke süremeyecek, tartışmaya dahi açamayacaksınız."

Beşiktaş'ın 7-0'lık Hatayspor galibiyetinde konuk ekibin Fransız stoperi Jean-Claude Billong'un tartışılan performansıyla ilgili "şike şüpheleri"nin artması nedeniyle Galatasaray yönetiimi TFF ve UEFA'ya olayın soruşturulması için başvuruda bulundu. Beşiktaş cephesinde bu hamleye ilk cevap Erol Kaynar'dan geldi.

Siyah-Beyazlı kulübün İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Kaynar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Siz hala kalede Zalad mı var sanıyorsunuz? Hani alkışlayacaktınız?" başlıklık bir paylaşım yaptı.

Binlerce RT alan paylaşımda, "Beşiktaş'ın bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiği tüm spor kamuoyu tarafından dile getirilmişken, bütün şampiyonluklarını şerefiyle oynayarak hakkı ile kazanan Beşiktaşımızın aklı sıra üstüne atılmak istenen iftiraların kanun önünde hesap sormak boynumuzun borcudur. Sizden alkış da istemiyoruz. Gölge etmeyin yeter" ifadeleri kullanıldı.

Kaynar'ın ardından Beşiktaş kulübü de resmi bir açıklama paylaşarak Hürriyet yazarı Tahir Kum'u "Galatasaray kalemşoru" olarak suçladı. Siyah-Beyazlılar'ın açıklaması şöyle:

"Hürriyet Gazetesi’nin bugün yayımlanan nüshasında, asılsız ve ahlaksız iddialardan oluşan birer yazı kaleme alan “Kaybedenler Kulübü” kalemşorlarını şiddetle kınıyoruz.

2020-21 sezonunda taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdir ettiği bir performans sergileyen Futbol A Takımımızın büyük bir azim ve emekle kazandığı tertemiz şampiyonluğa leke süremeyecek, tartışmaya dahi açamayacaksınız.

Ne yapmaya çalıştığınızın, neyi amaçladığınızın farkındayız.

Taraftarlık duygusu, gazetecilik ilke ve etik değerlerinin önüne geçmiş, hiçbir dayanağı olmayan mesnetsiz iddiaları mal bulmuş mağribi misali köşelerine taşıyan “Kaybedenler Kulübü”nün kime hizmet ettikleri malum kalemşorlarını edep çizgisine davet ediyoruz.

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Billong, Beşiktaş maçından 1 gün önce bacağına dövme yaptırıyor. Dövme yaptıranın bacağı 1 hafta ağrır. Her topa sırtına döndü. 'Gönderelim' dedim. Ekstra bir şey bilmiyoruz. 'Billong, Hatayspor'u sattı' diyen varsa savcılığa başvurur" demesi Sarı-Kırmızılı kulübü cesaretlendirmişti.

Erol Kaynar: Siz hala kalede Zalad mı var sanıyorsunuz? Hani alkışlayacaktınız? ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Hatayspor Erol Kaynar Jean Claude Billong
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.