Erol Büyükburç'un ardından çocukları miras keşfine çıktı!

İki yıl önce vefat eden ve tüm mirasını kızı Evren Büyükburç'a bıraktığı ortaya çıkan Erol Büyükburç'un miras davası sürüyor. Mahkekme, Erol Büyükburç'a ait taşınmazların maddi değerlerinin tespiti için keşif yapılmasına karar verdi

'Yerli Elvis' olarak bir döneme damga vuran Türk popunun öncü isimlerinden Erol Büyükburç, son eşi Alman Ute Eser'den 2014'te boşandıktan sonra tek başına yaşamaya başladığı Beşiktaş'taki evinde 12 Mart 2015'te kalp krizinden ölmüştü.

Sanatçının anneleri ayrı olan Evren Büyükburç Erol, Jeyan Büyükburç ve Özlem (Büyükburç) Kaya adlı müzisyen kızları yasal mirasçı olarak belirlenmiş ancak sanatçının vasiyetinde tüm servetini kızı Evren Büyükburç'a bıraktığı ortaya çıkmıştı. Mirastan mahrum kalan Jeyan Büyükburç ve Özlem Kaya vasiyetnameye itiraz etmişti.

8508178

MİRAS KEŞFİ

Hürriyet'te yer alan habere göre, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde önceki gün görülen tenkis davasında, Erol Büyükburç'a ait Beşiktaş, Zekeriyaköy ve Etiler gibi lüks semtlerdeki taşınmazların maddi değerlerinin tespiti için keşif yapılmasına karar verildi.

8508179

EROL BÜYÜKBURÇ'UN EVLİLİKLERİ

Erol Büyükburç, Türkan Türker ile birlikteliğinden 1970 yılında kızı Ajlan Büyükburç ve 1977'de Jeyan Büyükburç dünyaya geldi. 22 Temmuz 1999'da kızı Ajlan Büyükburç'u trafik kazasında kaybetti.

1976'da Emel Büyükburç ile evlendi. İki yıl sonra Evren adını verdiği bir kızı oldu. Emel Büyükburç 22 Eylül 2001'de kanserden vefat etti.

Erol Büyükburç'un 1,5 yıl evli kaldığı Gönül Demirkol Hanım'dan da Özlem adında bir kızı var.

Erol Büyükburç, 14 Şubat 1999 ’da Sevgililer Günü'nde tanışıp, Nisan 2004'te Alman asıllı Ute Eser ile evlendi. 2004 yılında evlendiği Alman asıllı eşi Ute Eser'den de 2014'te boşanmıştı.

Erol Büyükburç'un ardından çocukları miras keşfine çıktı! ile ilgili etiketler vefat Keşif vasiyet erol büyükburç miras mal paylaşımı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.