Erol Bulut'un yeni işi kasaplık!

Fenerbahçe'nin beklenen sonuçları alamamasının ardından takımdan gönderilen Erol Bulut'un Acarkent'te bir kasap dükkanı açtığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörü Erol Bulut sektör değiştirdi. Bulut futbola verdiği bu arada bir kasap dükkanı açtı. 

KASAP DÜKKANI AÇTI

Bulut Acarkent’te kasap dükkanı açarken “Bir Kasap” ismiyle hizmet veren işletmede restoran bölümü yok. Amerikan usulü “T’bone steak”ler hazırlayan dükkan yeni müşteriler kazanmaya başladı.

VOLKAN DEMİREL YALANLADI

Daha önce Erol Bulut'un Volkan Demirel ile ortak olarak kasap dükkanı açtığı söylenmişti. Ancak Volkan Demirel bu iddiayı sosyal medya hesabından yalanladı.

Erol Bulut'un yeni işi kasaplık!

YERİNE BELÖZOĞLU GETİRİLDİ

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi sonlanan Erol Bulut'un yerine sportif direktör Emre Belözoğlu getirilmişti. Belözoğlu'nun gelişiyle sarı-lacivertli takım son üç maçın ikisini kazanırken birinde ise berabere kaldı. 

Erol Bulut'un yeni işi kasaplık! ile ilgili etiketler Erol Bulut Volkan Demirel Fenerbahçe kasap
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.