Elindeki kağıt tartışma çıkarmıştı, gerçek ortaya çıktı

Galatasaray derbisinde kendisine gelen kağıda bakarken görüntülenen Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, sosyal medyada gündem oldu. 'Hocaya tribünden taktik geliyor' iddialarına ilişkin sarı-lacivertli kulüpten resmi açıklama geldi.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu maçta, sarı-lacivertli teknik direktör Erol Bulut'un ekrana yansıyan bir görüntüsü çok konuşuldu.

''BELÖZOĞLU, TAKTİK YOLLUYOR'' İDDİASI

46 yaşındaki teknik adam, derbide değişiklikler öncesinde elindeki kağıda bakarken görüntülendi. Bu an için sosyal medyada, "Emre Belözoğlu Erol Bulut'a taktik yolluyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

NOTTA NE YAZDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe Futbol A Takımı İletişim ve Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Söz konusu görüntünün speküle edildiğini belirten Yemeniciler, "Hocanın yardımcılarıyla diziliş belirlediği bilgi notudur bu. Hangi oyuncu girince nasıl bir diziliş olur önceden çalışılır. Hemen hemen her maçta da olan bir durumdur" ifadelerini kullandı.

Elindeki kağıt tartışma çıkarmıştı, gerçek ortaya çıktı ile ilgili etiketler Erol Bulut Emre Belözoğlu Kağıt talimat taktik Alper Yemeniciler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.