Erol Bulut'tan topa koşmayan oyuncuya ceza! Angelo Sagal neye uğradığını şaşırdı

Gaziantep FK'nin Giresunspor'u ağırladığı 10. hafta maçında Angelo Sagal'ın yetişebileceği topa koşmayıp taca çıkmasına göz yumması teknik direktör Erol Bulut'u çıldırttı. Şilili forvetin bu davranışını affetmeyen tecrübeli çalıştırıcı, bir dakika geçmeden Sagal'ı değiştirdi...

Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Evindeki son üç maçını kazanan Kırmızı-Siyahlılar, seriyi dört maça çıkarmak istiyor. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçta çok ilginç bir olay yaşandı.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Şilili forvet Angelo Sagal'ı yetişebileceği topa koşmadı diye 39. dakikada oyundan aldı. 38'de Ani atak şansı yakalayan Gaziantep ekibinde Muhammet Demir'in pası Sagal'ın biraz arkasında kaldı. Topa koşan ancak yetişemeyeceğini düşünen Şilili, topu oyunda tutmak için ekstra bir çaba harcamadı. Buna sinirlenen Bulut, bir dakika sonra Noah Dicko'yu oyuna soktu.

Geçen sezon Denizlispor forması giyen ve bu yaz Gaziantep FK'ya transfer olan 28 yaşındaki futbolcu bu sezon 8 maçta 2 gol attı. İkinci haftadaki Beşiktaş deplasmanında kırmızı kart gören Sagal'ın attığı iki golde de takımı mağlup olmuştu. Tecrübeli futbolcu kenara gelince teknik ekip tarafından güçlükle sakinleştirilebildi.

Erol Bulut'tan topa koşmayan oyuncuya ceza! Angelo Sagal neye uğradığını şaşırdı

"KÖTÜ OYNADIK, SORUMLUSU BENİM"

Erol Bulut, maçın basın toplantısında şunları söyledi: "Bugün 90 dakikada boyunca iyi oynayamadık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bunun sorumlusu benim. Çünkü takımı kuran sahaya süren benim. Futbolcuların son iki haftadaki performansı kabul edilemez. Kaybetmemize rağmen takımda olan istek ve arzu yok. Bunun sebeplerini araştırıyoruz. Takımdaki sorunları bulup çözüm bulmaya çalışacağız. Takımı daha iyi noktalara getirmek için uğraşacağız."

"Taraftarlar kendi görüşünde haklıdır. Kulak asmamaya ve işime bakmaya çalışıyorum. Birkaç taraftarın çağrısına göre hareket etmem düşünülemez. Takımla birlikte en iyisini yapmaya çalışacağız. Futbolcularımla bu sıkıntıları çözüp daha iyi nokta olacağımıza inanıyorum."

Erol Bulut'tan topa koşmayan oyuncuya ceza! Angelo Sagal neye uğradığını şaşırdı ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut giresunspor Angelo Sagal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.