Erol Bulut Fenerbahçe'den öğrencisini istemedi!

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erol Bulut'un, kulübe önerilen Arjantinli futbolcu Jose Sosa'yı geri çevirdiği ileri sürüldü.

Gaziantep FK'de transfer çalışmaları tam gaz devam ederken her gün farklı bir futbolcunun ismi de kırmızı siyahlı takımla medyada anılmaya devam ediyor.

Yaz transfer dönemi resmi olarak başlamadı fakat çalışmalar her takımda olduğu gibi Gaziantep FK'de de devam ediyor. Kırmızı-siyahlıların Fenerbahçe'den ayrılan Jose Sosa ile ilgilendiği iddia edildi.

Sporx'in aktardığına göre, Jose Sosa, menajerleri tarafından Gaziantep FK'ya önerildi ancak kırmızı-siyahlı takımın hem performansı hem de ilerleyen yaşından dolayı bu oyuncuyu düşünmediği bildirildi.

Teknik direktör Erol Bulut'un da olumsuz rapor verdiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Erol Bulut Fenerbahçe'den öğrencisini istemedi! ile ilgili etiketler Erol Bulut Jose Sosa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.