Erol Bulut: İyi ki kemiklerimi kırmadın Volkan!

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Volkan Demirel, Trabzonspor maçındaki gol sevinci sırasında teknik direktör Erol Bulut'a sarıldığı anları anlattı. Bugün 39 yaşına giren Demirel, "Gol sevinci sırasında sarılmıştım. Onun için 'İyi kemiklerimi kırmadın' dedi bana" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Fraport-TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.

Diego Perotti, Serdar Aziz ve Mame Thiam antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Sinan Gümüş gribal enfeksiyon rahatsızlığı sebebiyle idmanda yer almadı.

Antrenman öncesi sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Yardımcı antrenör Volkan Demirel ve Dimitris Pelkas’ın doğum günü kutlandı. İki isim için idman öncesi pasta kesildi. 

BUNLAR HEP SEVGİDEN

Antrenmanın ardından Fenerbahçe'nin YouTube'daki yayınına katılan Volkan Demirel, teknik direktör Erol Bulut ile arasında geçen görüşmeyi aktardı. Trabzonspor maçı sırasında Erol Bulut'a sarıldığı bir anı aktaran Volkan, "Erol Hoca'mla bugün konuştuk. Gol sevinci sırasında sarılmıştım. Onun için 'İyi kemiklerimi kırmadın' dedi bana. 'Yok hocam sevgiden bunlar, zarar gelmez' dedim. İnşallah bu sevinci sezon sonu şampiyon olunca da yaşarız" dedi.

Tek hedefin şampiyonluk olduğunu kaydeden Demirel, "Fenerbahçe forması altında üzülmek de güzel ama Fenerbahçe formasıyla şampiyon olmak bambaşka bir boyut. Her şeyden güzel" ifadelerini kullandı.

Erol Bulut: İyi ki kemiklerimi kırmadın Volkan!

Erol Bulut: İyi ki kemiklerimi kırmadın Volkan! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Volkan Demirel Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.