Erol Bulut: Herkes eşit görmese de ben şansları eşit görüyorum

Erol Bulut: "Futbolcularımızla bireysel görüşerek, moral vererek, hatalarımızdan ders çıkararak, iyi de bir mücadele göstererek maçı almayı başardık. 14 maç var, her şey olabilir. Herkes eşit görmese de ben şansları eşit görüyorum. Aynısını kendi sahamızda da yapmalıyız."

Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un azalan kredisi yeniden düzeldi. Sarı-Lacivertliler, bu sezon 13 deplasman maçında 32 puan topladı. Sarı lacivertliler, önceki 34 deplasman maçında 32 puan toplayabilmişti. F.Bahçe  ayrıca, 1525 gün sonra Trabzon deplasmanında kazandı; 4 maç, 4 yıl 2 ay 2 gün...

Maçın ardından beIN Sports flaş röportajında konuşan Erol Bulut, "Futbolcularımızla bireysel görüşerek, moral vererek, hatalarımızdan ders çıkararak, iyi de bir mücadele göstererek maçı almayı başardık. 14 maç var, her şey olabilir. Herkes eşit görmese de ben şansları eşit görüyorum. Aynısını kendi sahamızda da yapmalıyız" dedi.

Başarılı çalıştırıcı, "Taktik savaşı olacak, inşallah biz kazanırız demiştim. İlk yarı en az 2-0'la içeri girip işi bitirmemiz gerekiyordu. Ama işte futbol... Önümüzdeki maçlarda aynı bu mücadeleyi gösterip yolumuza devam ederiz. Her mağlubiyetten sonra morallerin bozulması doğal" diye devam etti.

Erol Bulut: Herkes eşit görmese de ben şansları eşit görüyorum

Erol Bulut, maçın basın toplantısında ise şunları söyledi: "Maç hem biz hem de Trabzonspor için önemliydi. İki takım kazanmak için elinden geleni yaptı, pozisyonlara girdi. Bizim daha fazla net pozisyonumuz var. Gördüğüm kadarıyla bizim 6, rakibin 2 net pozisyonu vardı. İlk yarıda 2-0 galibiyetle içeri girmemiz gerekiyordu. Bazen şansı iyi değerlendiremiyorsunuz.  Bunu ikinci yarıda Pelkas’ın şutuyla yaptık. Kalemizde 1-2 pozisyon gördük. Mücadelemiz çok iyiydi. Bu mücadelelerinden dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum. 3 puandan dolayı mutluyuz. İnşallah bu şekilde bu mücadeleyle aynı şekilde devam ederiz." 

Erol Bulut: Herkes eşit görmese de ben şansları eşit görüyorum ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.