Erol Bulut sessizliğini bozdu! "Bunu beklemiyordum..."

Fenebahçe'nin eski teknik direktörü Erol Bulut sessizliğini bozdu! Yerini Emre Belözoğlu'na bırakan Erol Bulut ayrılığının ardından ilk kez konuştu.

Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! Eski teknik Patron Fenerbahçe'den ayrılığı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kısa bir süre önce Fenerbahçe ile Erol Bulut'un anlaşmalı bir şekilde yolları ayrılmıştı. Sarı-lacivertli ekipte yeni teknik direktörlük görevine eski sportif direktör Emre Belözoğlu getirildi. Erol Bulut, Süper Lig'de son 10 haftayı Emre Belözoğlu önderliğinde tamamlayacak olan Fenerbahçe ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Bulut veda sürecini yakın çevresiyle paylaştı.

"BÖYLE ERKEN BİR AYRILIK BEKLEMİYORDUM"

Son 4 yıldaki en iyi puan ortalaması yakaladıklarını belirten Erol Bulut, "Böyle erken bir ayrılık beklemiyordum. Görevi bıraktığımız şu zamana bakarsak Fenerbahçe halen daha şampiyonluk yarışının içinde ve uzun bir süre sayılabilecek 10 hafta var. Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışının içinde tutmaya çalıştık ve tuttuk. Puan ortalamamıza bakılırsa da son 4 yılın en iyi puan ortalamasını yakalamışız. 30 haftaların ortalamalarına baktığınızda son 4 yılın en iyisiyiz. Deplasmanlarda da tarihe geçen en iyi sonuçları almışız. Bir dönem yakaladığımız galibiyet serisi de vardı. Ama şanssız sakatlıkları çok arka arkaya yaşadık" ifadelerini kullandığı belirtildi.

"KALAN 10 HAFTADA ELİMİZDEN GELENİ YAPARDIK"

Transfer konusunda görüşlerini aktaran Bulut, "Biz zaten göreve başladığımızda belli transferler gerçekleşmişti. 2 ya da 3 transferde benim ve ekibimin direkt isteği vardı ama onun dışında zaten belli bir liste vardı, ona göre transferler yapıldı. Buna karşın her zaman diyorum iyi futbolculardan oluşan iyi bir kadromuz vardı. Bu kadroyla da hep zirve yarışının içerisindeydik. Kalan 10 haftada da elimizden geleni yapardık" diye konuştuğu kaydedildi.

"KAVGALI YA DA KÖTÜ AYRILMADIK"

Sezon sonunda Fenerbahçe'yi şampiyon görmek istediğini vurgulayan Erol Bulut’un, "Kavgalı ya da kötü ayrılmadık. Dostça vedalaşarak ayrıldık. Fenerbahçe’nin başarılı olmasını çok isterim, inşallah olurlar. Şampiyonlukları beni mutlu eder" yorumunu yaptığı öğrenildi.

Erol Bulut sessizliğini bozdu! "Bunu beklemiyordum..." ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Erol Bulut Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.