Erol Bulut: Rakibimizin yakaladığı ilk pozisyon gol oldu, 3 puan hak ettiğimiz bir sonuç

Bu sezon Süper Lig'de 30 maçta topladığı 40 puanın 34'ünü iç sahada toplayan ve seyircisi önünde hiç yenilmeyen Gaziantep FK, 3-1 kazandığı Galatasaray maçıyla sıralamada rakibinin üzerine çıktı. Teknik direktör Erol Bulut, "Rakibimizin yakaladığı ilk pozisyon gol oldu. Geriye düşmemize rağmen tempomuz hiç düşmedi" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Galatasaray'ı 3-1 yenen Gaziantep FK, iç saha yenilmezlik serisini sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar'ın başarılı teknik direktörü Erol Bulut, hak ettikleri 3 puanı aldıklarını ifade etti.

Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir takım karşısında zor bir maç yaptıklarını söyledi.

Oyuna istedikleri gibi başladıklarını ifade eden Bulut, "Rakibimizin yakaladığı ilk pozisyon gol oldu. Geriye düşmemize rağmen tempomuz hiç düşmedi." dedi.

"ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN BİRÇOK POZİSYONU DEĞERLENDİRDİK" 

Galatasaray karşısından tempolu oynanması gerektiğine dikkati çeken Bulut, şunları kaydetti:

"Tempomuzun ilk yarının sonuna kadar sürdürdük ve golü 45. dakika bulduk. İkinci yarıda da oyunumuzu aynı şekilde devam etmemiz gerekiyordu ve futbolcularım en iyi düzeyde mücadele etti. Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Geçtiğimiz maçlarda bu sıkıntılar vardı, çok net pozisyonları kaçırıyorduk. Şükürler olsun bugün birçok pozisyonu değerlendirmeye çalıştık ve 3'ünü değerlendirdik. Hak ettiğimiz 3 puanı aldığımızı düşünüyorum. Futbolcularımı tebrik ediyorum."

Erol Bulut: Rakibimizin yakaladığı ilk pozisyon gol oldu, 3 puan hak ettiğimiz bir sonuç ile ilgili etiketler Erol Bulut Gaziantep FK Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.