Erol Bulut ona hayran!

Takımla antrenmanlara başlayan Diego Perotti, idmanda sergilediği güzel performansı ile Erol Bulut'u kendine hayran bıraktı.

Diego Perotti, sakatlığını atlattıktan sonra geçtiğimiz hafta idmanların ilk bölümünde takımla çalışıyordu. Yıldız futbolcu, çarşamba günü başlayan Antalyaspor hazırlıklarının tamamında arkadaşlarıyla antrenman yaptı. Tecrübeli kanat oyuncusu, dünkü çalışmada ise adeta resital sundu. Perotti, birbirinden güzel gollerinin yanı sıra asistleri ve arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarla izleyenleri mest etti. Erol Bulut, çift kale maç sırasında 32 yaşındaki öğrencisine bol bol övgüler yağdırdı.

PEROTTİ'DEN MUTLU

Fanatik'in haberine göre; Başarılı teknik adam, Perotti’nin beklenenden çok daha önce bu seviyeye gelmesi nedeniyle son derece mutlu. Arjantinli futbolcu, pazartesi günkü Antalyaspor maçında kadroda olmayı çok istiyor. Ancak Bulut, bu konuda aceleci davranmamaya kararlı. 45 yaşındaki teknik adam, sağlık kurulunun görüşünü aldıktan sonra Diego Perotti konusunda nasıl bir yol izleyeceğini belirleyecek.

TİSSERAND ANTRENMANA KATILMADI

Yıldız savunmacı, karın ağrıları nedeniyle dün yapılan çalışmada yer almadı. Tisserand’ın ciddi bir sorunu olmadığı öğrenildi. Başarılı stoperin bugün antrenmanda yer alması ve Antalyaspor maçında da sahada olması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, dünkü idmanda iki grup halinde pas çalışması yaptıktan sonra çift kale maç oynadı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

 

Erol Bulut ona hayran! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Süper Lig Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.