Erol Bulut: Mesut Özil'le henüz görüşmedim

Erol Bulut: "Serdar Aziz ve Enner Valencia'nın durumları yarın belli olacak. Mesut Özil'le görüşmedim. Zaten bol bol görüşeceğiz. Güzel bir maç oldu. 3-1'lik bir galibiyet aldık ama daha da farklı olabilirdi. Futbolcularımı tebrik ediyorum."

Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ederek 5'te 5 yapan F.Bahçe lider Beşiktaş'ı yakın takibini bu hafta da sürdürdü. Maçın ardından basın toplantısında 90 dakikayı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "Daha farklı olabilirdi" dedi.

Kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını vurgulayan Bulut, "Güzel bir maç oldu. 3-1'lik bir galibiyet aldık ama daha da farklı olabilirdi. Yeterince pozisyona girdik. Rakibe golle beraber 2-3 pozisyon verdi. Çok üst düzey bir maç olmadı evet daha iyisini oynayabilirdik ama önemli olan kazanmaktı. Futbolcularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sakatlıkları sebebiyle maça devam edemeyen Serdar Aziz ve Enner Valencia'nın durumlarının yarın belli olacağını dile getiren Bulut, bir muhabirin "Mesut Özil'le telefonda da olsa görüştünüz mü, Galatasaray derbisine yetişecek mi?" sorusuna "Yok, görüşmemiz olmadı. Zaten bol bol görüşeceğiz" cevabını verdi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ise şunları söyledi: "İlk 25 dakika kendi oyun anlayışımızı, duruşumuzla gösterdik ama golden sonra takımım oyundan düştü bunu net olarak söyleyebilirim. İlk 45 dakikanın son 15 dakikası oyun anlayışımızdan çok uzaktı. 2-0 içeriye girmek bu tarz maçlarda çok zor. Belli bir direnci göstermek zor oldu. Üzüldüğüm nokta şu; biz takım olarak son 10 haftadır bu şekilde pozisyon veren bir takım değiliz ve bunun farkındayız. Tek üzüntüm bu. Bu maçı geride bıraktık, 3 gün sonra çok önemli bir maçımız var ona hazırlanacağız."

Erol Bulut: Mesut Özil'le henüz görüşmedim ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Ankaragücü Mustafa Dalcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.