Erol Bulut: Mesut Özil transferi önümüzdeki günlerde netleşir

Erol Bulut: "Mesut Özil'in adı sosyal medyada çok dolaşıyor, önümüzdeki günlerde netleşir. Şu anda burada olmadığı için bir şey söyleyemem. Bugünkü maçı izleyenler diyecek ki Alanyaspor daha çok topla oynadı... İlk yarıdaki düşüncemiz rakibe topu vermekti. Taktiğimiz buydu. "

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Mesut Özil transferiyle ilgili bir soruya cevap verdi. Başarılı çalıştırıcı, "Mesut Özil'in adı sosyal medyada çok dolaşıyor, önümüzdeki günlerde netleşir. Şu anda burada olmadığı için bir şey söyleyemem" demekle yetindi.

Üst üste 3 maç kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Bulut, Alanyaspor'un özellikle ilk yarıda topla oynamada bariz bir üstünlük kurması (yüzde 28'e 72!) ile ilgili şunları söyledi: "Doğru yoldayız. Seyredenler topu rakibe %70 verdi diyecekler, bizim düşüncemiz topu rakibe vermekti. Bugünkü maçı izleyenler diyecek ki Alanyaspor daha çok topla oynadı... İlk yarıdaki düşüncemiz rakibe topu vermekti. Taktiğimiz buydu. Rakibimizi analiz ettik, sonuçta geçen sene çalıştırdığım takım. Bu sene yeni hocaları olsa da, oynadıkları sistem içinde bizim çalıştırdıklarımız var. Oyuncular birbirine alışmış, onlar da doğru yolda."

Erol Bulut: Mesut Özil transferi önümüzdeki günlerde netleşir

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ise Bulut'un bu sözlerini eleştirdi. Dilmen, NTV'nin %100 Futbol programında, "Dünyanın en yalan lafı; topu rakibe bırakmak. Ben manyak mıyım topu rakibe bırakayım! Erol Hoca 'Topu rakibe bıraktık' diyor ama sonra da '1-0'ın psikolojik etkisi oldu, top rakipte kaldı' diyor. Burada bir çelişki var. Sakın hocam 1-0'dan sonraki gibi oynama, 1-0'dan önceki gibi oyna. Yoksa şampiyon falan olamazsın" ifadelerini kullandı.

Erol Bulut: Mesut Özil transferi önümüzdeki günlerde netleşir ile ilgili etiketler Erol Bulut Fenerbahçe Mesut Özil Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.