Erol Bulut: Mesut Özil için sistem değiştirmeyeceğim

Erol Bulut, Mesut Özil'in takıma katılmasından sonra oyun sistemini yıldız futbolcu üzerine kurmayacağını, Mesut Özil'in mevcut sisteme ayak uyduracağını söyledi: Bulut, "Ona hem İngiltere'de, hem Almanya'da yapılan yanlışlara takım arkadaşlarıyla birlikte, Fenerbahçe olarak hep beraber sahada yanıt vereceğiz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Mesut Özil'in Sarı-Lacivertli formayla çok başarılı olacağına inandığını söyledi. A Spor'a bir röportaj veren başarılı çalıştırıcı, "Mesut Özil'e hem İngiltere'de, hem Almanya'da yapılan yanlışlara takım arkadaşlarıyla birlikte sahada yanıt vereceğiz" dedi.

Bulut, 32 yaşındaki yıldızla ilgili şunları söyledi: "Mesut Özil, benim gözümde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 '10 numara'sından biri. Mesut Özil'in kalitesini konuşmaya gerek yok. En kısa zamanda onunla yüz yüze görüşeceğiz. Telefonda kısa bir görüşmemiz oldu. Mesut gelince felsefemize uyum sağlayacak ve kalite yansıtacak. Karantina nedeniyle antrenman yapmadı. Ön çalışmasını yapacak. Bir hafta-10 gün içinde bir seviyeye gelmiş olacak. En kısa zamanda aramızda olmasını istiyoruz. Sonuçta Mesut Özil'e buraya getirdiysek bize katkısı olsun diye getirdik. Takım arkadaşlarına katkısı olsun diye getirdik. Ona hem İngiltere'de, hem Almanya'da yapılan yanlışlara takım arkadaşlarıyla birlikte, Fenerbahçe olarak hep beraber sahada yanıt vereceğiz."

SİSTEMİ MESUT ÜZERİNE KURMAYACAĞIM

"Takım arkadaşları ona yardımcı olacak, o da kalitesiyle takıma yardımcı olacak. Mesut geldiğinde uyum sağlayacak, büyük katkı sağlayacak. Hücumculara yardımcı olacaktır kesinlikle. Birbirlerini iyi anlamaları gerekiyor. Futbol, kafa yapıları aynı olduğunda daha kolay oynanıyor. Mesut Özil'e uygun oyun planı mı olacak bakacağız, iyi analiz etmek lazım. Bütün sistemi bir oyuncu üzerine değiştirmek zor olacaktır. Mesut bizim şu anki sistemimizde yerini alacaktır. Mesut öyle bir futbolcu ki, top ayağına geldiğinde 3-4 oyuncuyu bağlayan bir futbolcu.. bu da bize avantaj sağlayacaktır."

Erol Bulut: Mesut Özil için sistem değiştirmeyeceğim ile ilgili etiketler Erol Bulut Fenerbahçe Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.