Erol Bulut: Maç öncesi soyunma odasında o golü konuşmuştuk

Erol Bulut maçtan önce ne dediyse oldu... Muhammet Demir 9. saniyede attığı golle rekor kırmıştı. Bulut, "Maç öncesi soyunma odasında takıma konuştuğumda Günay'a topu alıp Joao'ya uzun top atarız, o da defans arkasına atar Muhammet de ceza sahasına girerek golü atarı demiştik. Maçın 10. saniyesinde bunun gerçek olması bizi çok sevindirdi" dedi.

Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir'i tek golle deviren Gaziantep FK, bu sezon evinde oynadığı 3 maçta da gol yemedi. Kırmızı-Siyahlılar bu 3 maçta 7 puan topladı. Teknik direktör Erol Bulut, maçın basın basın toplantısında "Oyunumuz tatmin etmedi ama galibiyet bizi mutlu etti" dedi.

"Bugün maçın 90 dakikasına baktığımızda oyun olarak iyi oynamadığımız bir maçtı ama 10. saniye gelen gol bizi çok sevindirdi. Erken gol gelmese defansta daha çok iş yapmak zorunda kalacaktık. Golün erken gelmesi bunu önledi. Oyunun tamamında topun arkasına geçerek defansta iyi işler yapmaya çalıştık. Oyun olarak tatmin olmadık ama defans ve kazanma arzu ile mücadele üst düzeydeydi. Oyuncularımı hırslarıyla kazanma anlamında her şeyi yaptılar. Hepsini tebrik ediyorum."

"2. yarıda da defansın arkasına koşular istedim. O yüzden hücum anlamında değişiklik yaptık. Yorulan ve kart gören arkadaşlar vardı, onları değiştirdik. Dicko ile defans arkasına yapılacak koşular bizi rahatlatacaktı. İstediğimiz gibi olmadı ama kalemizde net bir pozisyon görmedik. Çünkü defans anlamında iyi bir oyun çıkardık."

"GOLÜN SENARYOSUNU SOYUNMA ODASINDA KONUŞMUŞTUK"

Maç başlar başlamaz buldukları golle galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını ve golün senaryosunu maç öncesi soyunma odasında konuştuklarını söyleyen Erol Bulut, "Maçı hemen başta attığımız golle kazandığımız için mutluyuz. Erken gelen gol ile ilgili aslında benzer bir şey konuşmuştuk. Maç öncesi soyunma odasında takıma konuştuğumda Günay'a topu alıp Joao'ya uzun top atarız, o da defans arkasına atar Muhammet de ceza sahasına girerek golü atarı demiştik. Maçın 10. saniyesinde bunun gerçek olması bizi çok sevindirdi" şeklinde konuştu.

Erol Bulut: Maç öncesi soyunma odasında o golü konuşmuştuk

Erol Bulut: Maç öncesi soyunma odasında o golü konuşmuştuk ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.