Erol Bulut istifa mı etti? Başakşehir maçı sonrası Bulut ne dedi?

Erol Bulut istifa mı etti? Fenerbahçe bu akşam oynadığı Başakşehir maçını 2-1 kaybederek Ziraat Türkiye Kupasına çeyrek finalde veda etti. Maç sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Erol Bulut istifa mı etti etti? Neler söyledi?

Erol Bulut istifa mı etti? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kadıköy'de karşı karşıya gelen Fenerbahçe Başakşehir, deplasman takımının galibiyetiyle sonuçlandı. Peki, Erol Bulut istifa mı etti?

EROL BULUT İSTİFA MI ETTİ?

Başakşehir'e mağlup olarak kupaya veda eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut, mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

erol bulut başakşehir toplantı ile ilgili görsel sonucu

Rakibin şanslı bir gol bulduğunu belirten Bulut, "Maç bizim kontrolümüzde başladı. Rakip 120 dakika boyunca iyi defans yaptı. 45'te yaptığımız basit hatayla hem gol yedik hem de eksik kaldık. İkinci yarı baskılı oynayıp golü bulduk ama orta yapmak isteyen bir oyuncunun vuruşu gol oldu. Rakip bugün şanslıydı." dedi. Öte yandan istifa söylentilerine Bulut cevap vermedi.

Erol Bulut istifa mı etti? Başakşehir maçı sonrası Bulut ne dedi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe erol bulut istifa mı etti
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.