Hücum anlamında yetersiziz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 9 kişi kalan rakip karşısında gol bulamamış olmalarının faturasını oyuncularına kesti. Henüz hazır olmadıklarını savunan Bulut, "Hücum organizasyonlarını istediğimiz şekilde gerçekleştirsek, skor da farklı olurdu" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 0-0'lı Hatayspor beraberliğinin ardından oyuncularının performansını eleştirdi. Genç teknik adam, maçın ardından şunları söyledi:

"Bizim 3-4 pozisyonumuz var, rakip 9 kişi oynadı, şansları iyi değerlendiremedik. Hücum anlamında yetersiziz, çalıştığımız hücum organizasyonlarını oyuncularımız sahada benzer şekilde uygulamalıydı, oradan biraz uzaktık. Rakibin kalemize gelmediği bir oyun oldu, böyle bir tabloyla karşılaşacağımızı biliyorduk. Geçiş oyunları ile pozisyon bulmaya çalıştılar ama izin vermedik, bir tane pozisyonları yok. İstediğimiz, antrenmanda çalıştığımız şeyleri sahada da uygulamamız gerekiyor, onun dışına çıkınca istediğimiz tablo ortaya çıkmıyor. Hücum organizasyonlarını istediğimiz şekilde gerçekleştirsek, skor da farklı olurdu."

DERBİ YORUMU

Haftaya oynanacak Galatasaray derbisi sorulan Bulut, şu cevabı verdi: "Derbiler her zaman farklı oynanıyor, bu yıllardır böyle. Önümüzdeki hafta da böyle olacak. Bu hafta oynanan maçlara bakmaksızın, herkes maçlara farklı konsantre oluyor. Bu hafta çalışmalarımızı ona yönelik yapacağız ve ne olacağını göreceğiz."

NE DEDİLER?

LEMOS: "İlk 11 başladığım için mutluyum ama maça bakarsak mutsuzuz. Puanla yola devam etmek isterdik. Ligin başındayız, düzelteceğimizi düşünüyoruz. Lig uzun bir süreç, amacımıza ulaşmak için elimizden geleni yapacağız."

NOVAK: "Benim için yeni bir süreç ve çok zor değilken, çok kolay da değil. Zamanın geçmesini bekliyorum. Ben tecrübeli bir oyuncuyum, daha iyi seviyeye ulaşabileceğimi düşünüyorum. Caner de, ben de ofansif yani güçlü oyuncularız. Beni ya da Caner'i kullanmak hocaya bağlı. Ben ikimizi de en iyi şekilde kullanacağını düşünüyorum."

GUSTAVO: "Maçla ilgili şüphe yok ki istediğimiz sonuç bu değildi. İstediğimizi alamadık maalesef. Henüz ligin başındayız. Takım ilerleyen haftalarda daha da oturacak. Bizim yapmamız gereken gelişerek devam etmek ve önümüzdeki maçları kazanmak."

 

Hücum anlamında yetersiziz ile ilgili etiketler Erol Bulut Fenerbahçe Mauricio Lemos Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.