Takımı değil bu kafayı değiştirmek gerek

Spor yazarları Fenerbahçe-Hatayspor maçının ardından teknik direktör Erol Bulut'a yüklendi. Kadıköy'deki ilk maçında kötü bir sınav veren Bulut'un "Hatayspor kalemize bile gelemedi" sözleri ise saç baş yoldurdu.

Fenerbahçe'nin evinde 9 kişi kalan Hatayspor'a gol atamadan puan kaptırması Sarı-Lacivertli taraftarlar arasında hayal kırıklığı yarattı. Teknik direktör Erol Bulut'un ilk 11 seçimi ve maç içi tercihleri ise en çok tartışılan konulardan biriydi. Bulut'un maç sonu açıklamalarında, "Hatayspor kalemize gelemedi" diye övünmesi ise saç baş yoldurdu. Peki spor yazarlar ne dedi?

BÜYÜK YANLIŞ YAPTI

Şansal Büyüka (Milliyet): 

"Fenerbahçe transferin şampiyonu… Aldıkça alıyor, ama bir şey değişmiyor; Niye? Papağan gibi tekrarlamaya devam edelim; günümüzün futbolunda bu kadar ağır oyun yok! Fenerbahçe bu kafayı değiştirmeden, takımın tamamını değiştirse gene sonuç alamaz. Erol Hoca, Novak‘ı geriye, Caner‘i öne attı. Ama Erol Hoca, hücumdaki en etkili adamı Caner’i çıkararak büyük yanlışa imza attı. Caner nasıl çıkar, inanılacak gibi değil. Valencia‘nın 95 dakika Fenerbahçe‘yi bir eksik oynatması Erol Hoca için başka büyük yanlıştı"

BIRAKIN KAZANMAYI POZİSYONU YOK

Ahmet Çakar (Sabah): 

"Fenerbahçe'nin, mütevazı Hatay'a karşı, üstelik son 15 dakikayı iki kişi eksik oynarken bırakın maçı kazanmayı, neredeyse pozisyonu yok. Sebebi şu: F.Bahçe'de meziyeti sonucu değiştirecek, bireysel kalitesiyle maçı alabilecek oyuncu yok. Belki biraz Sosa, hepsi bu"

İlker Yağcıoğlu (Fotomaç):

"Daha ligde çok maç var. Fenerbahçe bundan daha iyi olacaktır. Ama şu andaki görüntüsüyle Galatasaray derbisi öncesi taraftarları endişelendirmiştir." 

AYNAYA BAKACAKSIN 

Erman Toroğlu (Sabah):

"Fenerbahçe'yi uyuta uyuta 1 puan aldılar. 'Ninni yavrum ninni yavrum, uyutayım seni'. Peki ama bunu söylerken sen ne yapıyorsun F.Bahçe? Hiçbir şey! Erol Bulut, küçük takımlarda başarılı oldu kısmen. Ama dün bu maçı kenardan çözemiyorsan o zaman aynaya bakacaksın. Fenerbahçeli futbolcular sosyal sigortadan emekliler gibi futbol oynuyorlar. Kaybedilmiş bir şey yok ama görüntü kötü. Federasyondu, hakemdi, harcama limitini falan bırakın, Fenerbahçe bu tarz mücadeleyle futbol oynarsa taraftarın sabır limitini taşıracaklar."

HIZ YOKSA 3 PUAN DA YOK

Serdar Ali Çelikler (HaberTürk):

"Bulut, başlangıç 11'inden değişikliklere kadar her şey hatalı. Ama bunlar düzelir. Tehlikeli olan şey şu: Bulut'un mantalitesi. Türkiye'de size karşı en az 25 -30 maç kapanacak ve çıkacak takımlara karşı yapmanız gereken tek şey hız. Hızlı oyuncunuz yoksa ki yok, o zaman topu hızlı çevirmelisiniz. Fenerbahçe bu mantalite ile oynarsa ilk 3'ü unutsun. Hız yoksa galibiyet de yok."

Uğur Meleke (Hürriyet):

"Fenerbahçe iç sahada, rakip kaleye gitme niyeti dahi olmayan Hatay’la oynarken 68 dakika boyunca Gustavo-Tolga orta sahasıyla oynamaz. Bu, bir büyük takım davranışı değil... Rize’de 77’ye kadar Tolga-Gustavo merkezini bozmadı. Hatay önünde de gerek Sosa’yı sokarken Ozan’ı çıkarması, gerekse Tolga Ciğerci’yi 68’e kadar oyunda tutması, mantalitesinin değişmesi gerektiğinin işareti... Bu maçın sonucu farklı da olsaydı, Fenerbahçe mesela son dakikalarda bir gol atıp 3 puan kazansaydı da kanaatim değişmeyecekti: Erol Bulut’un mevcut mantalitesini değiştirmesi gerek. Sivas’a karşı 64’te durum 0-0’ken aynı anda sahada Jailson-Tolga-Gustavo vardı..."

Takımı değil bu kafayı değiştirmek gerek ile ilgili etiketler Erol Bulut Fenerbahçe Hatayspor serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.