Erol Bulut: Futbolcularımı rahat bıraksınlar, bizi eleştirsinler

Erol Bulut: "Maça istediğimiz gibi başladık. Baskıyla başlamak istiyorduk. 2-0 öne geçtik. 3-4 de yapabilirdik. Kalemizde vermememiz gereken pozisyonlar verdik. Sadece Pelkas değil, tüm futbolcularım iyiydi. Daha iyi olabilir mi? Evet olabilir. Zoru başarmak istiyoruz. Futbolcularımı rahat bıraksınlar, bizi eleştirsinler."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-0 galip geldikleri Konyaspor deplasmanı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu. Başarılı çalıştırıcı, Galatasaray ile aynı puanda Beşiktaş'ın ise 2 puan gerisinde olmalarına rağmen çok fazla eleştirildiklerine dair soruya,  "Futbolcularımı rahat bıraksınlar, bizi eleştirsinler" cevabını verdi.

Bu sezon deplasman maçlarındaki olumlu seriyi sürdüren Bulut, şunları söyledi: "Beni her zaman eleştirebilirler, eleştiriye açığız ama bel altı olduğu zaman sıkıntılar doğabilir. Her zaman dediğim gibi futbolcularımı rahat bıraksınlar, bizi eleştirsinler. Sonuçta takımın başında ben varsam, ben sorumluyum oyundan, skordan. Beni herkes eleştirebilir ama bel altı olduğundan olay farklı bir yere gidiyor” ifadelerini kullandı.

Bulut, 'Deplasmandaki başarıyı iç sahada neden yakalamadı?' sorusuna ise, "Deplasmanda daha rahat oynuyoruz. Evimizde o rahatlığı maalesef gösteremiyoruz. Nedenini biz de düşünüp, üzerinde çalışıyoruz. Aynı futbolu evimizde de oynamaya çalışıyoruz. Zaman zaman sıkıntı çekiyoruz. Bunun üzerinde çalışıyoruz" cevabını verdi.

Erol Bulut: Futbolcularımı rahat bıraksınlar, bizi eleştirsinler ile ilgili etiketler Erol Bulut Fenerbahçe Konyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.