Erol Bulut Fenerbahçe'ye mi transfer olacak?

Ersun Yanal'ın ayrılmasının ardından Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında en çok ismi geçenlerden biri Alanyaspor'un hocası Erol Bulut'tu. Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ı 4-1 yenen Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Bulut'un Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı Abdurrahim Albayrak ile protokol tribününde birlikte izleyen Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Çavuşoğlu, Fenerbahçe ile ismi anılan Erol Bulut hakkında şunları söyledi:

"Erol Bulut'a teklifimizi daha önce yaptık ama anlaşma yok. Erol Hoca da başka takımdan teklif almadığını söyledi. Bunlar oturulur konuşulur, hayırlısıyla lig bitsin, gitmek isteyenler gider, kalmak isteyenler kalır"

Galatasaray'ı 4-1 yendikleri için mutlu olduklarını söyleyen Çavuşoğlu, "Türkiye'nin en çok şampiyonluğu olan takımı ile oynadık. Türkiye'nin en çok şampiyonluğunu elde etmiş takımını yenmek kolay değildi." diye konuştu.

Erol Bulut Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? ile ilgili etiketler Alanyaspor Erol Bulut Fenerbahçe Galatasaray Transfer hasan çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.