Erol Bulut'tan ateşli soyunma odası konuşması

Soyunma odasına 0-1 geriden giren Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un devre arası konuşması galibiyette etkili oldu. Bulut, "Soyunma odasında birkaç sözümüz takımı bir noktaya getirdi. Futbolcuları tebrik etmek istiyorum" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-1'lik Trabzonspor galibiyetinin ardından maçı yorumladı. beIN Sports'un "flaş röportaj"ında konuşan Bulut, şunları söyledi:

"İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler etkili oldu, oyuna Papiss’i aldık. Daha hücum katkısı almak için... Daha baskılı oynamak istedik. Daha fazla hücum yapmak istedik. Soyunma odasında birkaç sözümüz takımı bir noktaya getirdi. Futbolcuları tebrik etmek istiyorum. Trabzonspor’a karşı geriye düşüyorsunuz… İlk golü atıyorlar, 2. golü istiyorlar, 2'nciyi bulup 3'üncüyü istiyorlar... Müthiş bir geri dönüşe imza attık.

Biz her maça kazanmak için çıkarız, Fenerbahçe için beraberlik bile kötü sonuç. Yenilmezlik serisi 6 maça çıktı. İnşallah ligi yenilgisiz tamamlayacağız."

 

 

 

Erol Bulut'tan ateşli soyunma odası konuşması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.