Erol Bulut: 29. şampiyonluk inşallah bize nasip olur

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Emre Belözoğlu lansmanında "29. şampiyonluk inşallah bize nasip olur" dedi. Yeni sportif direktör Belözoğlu'yla Newcastle anısını paylaşan Bulut, "Newcastle'da ev arkadaşıydık. Takım arkadaşı olacaktık ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Başkan Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu'nun da yer aldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 1907 Tribünü'nde düzenlenen basın toplantısında Bulut, sarı-lacivertli formayı 4 sene terlettiğini belirterek, şu an teknik direktör olarak Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Emre Belözoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Erol Bulut, ''4 sene Fenerbahçe formasını terlettim. Şu an teknik direktör olarak karşınızdayım onun mutluluğunu yaşıyorum. Başta Başkan Ali Koç ve yöneticiler olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce beni nelerin beklediğinin farkındaydım. Alanyaspor ve Malatyaspor ile kıyaslanamayacak. Burada oynadım, şampiyonluk yaşadım. Sonuçta ben ve ekibim, 29'uncu şampiyonluğu bu sene taraftarımıza camiamıza yaşatmak istiyoruz, inşallah bu bize nasip olur'' dedi.

İLK 6 HAFTA HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ

Erol Bulut, 18 yeni transfer yaptıklarını hatırlatarak, ''Kısa bir süreç içerisinde toparlamamız gerekiyordu. Bu da 8 haftalık süreç oluyor ama 4 haftalık periyodumuz vardı. Her hafta gelen ve giden oyuncular oldu ama ilk 6 haftaya baktığımızda her şey istediğimiz gibi. Ufak tefek eksikler var gidermeye çalışacağız.

İstediğimiz futbol hücum anlamında iyiye gidiyor, defansta ufak hatalar oluyor ama gidereceğiz. Önümüzde Antalyaspor ve Konyaspor maçları var. Milli maç arasından sonra biraz daha üzerinde koymuş bir Fenerbahçe izletmek istiyoruz. Bu iş Emre'nin de söylediği gibi 'ben değil biz.' Biz olarak bunu başarmak istiyoruz'' diye konuştu.

KİMDEN DAHA İYİ VERİM ALABİLİYORSAK...

Erol Bulut, önemli olanın Fenerbahçe'nin başarısı olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe'nin başarısı için ilk 11'i kuruyoruz. Zaman zaman futbolcularınız istediğiniz performansı gösteremeyebiliyor. Önemli isimler takımımızda var ama onların da performansları düşebiliyor. Biz de ona göre değişim yapıyoruz.

Her futbolcu hazır olmak zorunda ve ben de kimseyi birbirinden ayırmıyorum. Kimden daha iyi verim alabiliyorsak yola onunla devam edeceğiz. Teknik ekip çok geniş olduğundan biz de 11 çıkarabiliriz. Ben ve yardımcılarım futbolcularla bireysel görüşüyoruz. 46 maçlık bir sezondan bahsediyoruz. Bazı futbolcu 2-3 afta üst üste oynayıp dinlenecek diğer futbolcu yerini alacak. Bu zamana kadar öyle oldu bundan sonra da o şekilde devam edecek'' şeklinde konuştu.

HER ŞEY FENERBAHÇE İÇİN 

Fenerbahçe'de görev yapan bazı kişilerle uzun yıllar tanıştığını ifade eden Erol Bulut, Emre Belözoğlu ile bir anısını paylaştı. Erol Bulut, şunları dile getirdi:

''Bir zamanlar Emre ile Newcastle'da takım arkadaşı olacaktık. Oraya gittiğimizde birlikte aynı evde kalıyorduk, antrenman yapıyorduk. Gerçekleşmedi. Takım 2 maç kaybedince hoca gönderildi ve bizim iş de suya düştü. Tabii ki güçlü karakterler var etrafımda. Ben de dominant bir karakterim. Her şeyi konuşarak çözüyoruz. Bu zamana kadar bir sorun yaşamadık yaşayacağımızı da düşünmüyorum. Her şeyi Fenerbahçe için yapacağımızı herkesin bilmesini istiyorum.'' 

Erol Bulut: 29. şampiyonluk inşallah bize nasip olur ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Ali Koç Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.