Parreira'yı yakalayan Erol Bulut gelecekten umutlu

Fenerbahçe'yi 1995-96 yılında şampiyon yapan Brezilyalı teknik direktör Carlos Alberto Parreira, ilk 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik elde etmişti. Sarı-Lacivertliler, Erol Bulut yönetiminde de benzer bir tablo çizdi. Bulut, Antalyaspor maçının ardından yükselişimiz sürecek mesajı verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut bu sezon takımın başında çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Sarı-Lacivertliler'de ilk 7 lig maçını yenilgisiz geçmeyi en son başaran teknik adam Carlos Alberto Parreira olmuştu. Brezilyalı çalıştırıcı 1995-96 sezonunda Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı. 

11 NET GOL POZİSYONUMUZ VAR

Antalyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Bulut, şunları söyledi: 

"Kesinlikle kazanmak istediğimiz bir maçtı. Böyle takımlar zor demiştim. 11 net gol pozisyonumuz var. Rakip 11 kişi sahada ilk yarı oynarken de bu pozisyonlar vardı. İkinci yarı biraz daha baskılı oynamaya çalıştık. Gol bulduk ama rakip 1 kere geldi, konsantrasyon eksikliğinden gol yedik. Rakip kale önünde duvar kurdu ama biz yeterince gol pozisyona girdik. Çalışmaya devam edeceğiz. Konsantrasyon eksikliği oluyor bazen son paslarda ,son vuruşlarda. Kesinlikle düzeltmemiz lazım."

 

Parreira'yı yakalayan Erol Bulut gelecekten umutlu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.