Erol Bulut 3 puanı kafaya koydu!

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Erol Bulut konuştu. Tecrübeli teknik adam, "Rakibimiz formda ama bizim için onların durumu önemli değil. Zirve iddiamızı sürdürmek için bu maçı kazanacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Gaziantep maçı öncesi son provasını dün Samandıra’da gerçekleştirdi. Erol Bulut, maç için Gaziantep’e hareket etmeden önce öğrencilerine bir konuşma yaptı.

"ÖNEMLİ EKSİKLERİMİZ DE VAR"

Tecrübeli teknik adam, kendilerini zor bir 90 dakikanın beklediğini söyledi. Erol Bulut, “Ayrıca önemli eksiklerimiz de var. Ancak bu geniş kadro, böyle zorlukların üstesinden gelmek için kuruldu. Hepiniz çok kaliteli futbolcularsınız. Bizim için mazeret yok” dedi. Genç çalıştırıcı, “Rakibimiz formda ama bizim için onların durumu önemli değil. Zirve iddiamızı sürdürmek için bu maçı kazanacağız. Başka hiçbir sonucu düşünmeyin. 3 puanı alalım ve bizi eleştirenlere en güzel yanıtı verip, zirve yolundaki iddiamızı bir kez daha gösterelim” dedi.

Erol Bulut 3 puanı kafaya koydu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Gaziantep FK Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.