Erol Bilecik: Derbinin sonucunu belirleyen hakemler artık olmasın. Yepyeni bir sayfa açılsın

Süper Lig'in 13. haftasında ezeli rakibi Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Sarı-Fenerbahçe'de derbi öncesinde başkan vekili Erol Bilecik, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Bilecik, "Bir noktanın altını çizmek gerekiyor. Takımlardan daha fazla sorumluluk maçı yönetecek hakemlerde. Bütün hakemlerin sorumluluğu herkesten fazla. Bir tane talebimiz var; tarafsız olmak zorundalar" dedi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'ten Galatasaray derbisi öncesi hakem açıklaması... FB TV'ye konuşan Sarı-Lacivertli idareci, "Derbinin sonucu belirleyenler artık hakemler olmasın" dedi. Dev maçı Halil Umut Meler'in yöneteceği açıklanmıştı.

Bilecik, geçmişte hakem hatalarından dolayı puan kaybettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Bir noktanın altını çizmek gerekiyor. Takımlardan daha fazla sorumluluk maçı yönetecek hakemlerde. Bütün hakemlerin sorumluluğu herkesten fazla. Bir tane talebimiz var; tarafsız olmak zorundalar. Hiçbir atmosferden etkilenmeyen, tribünlerin etkisinde kalmayan birileri lazım. Futbolun oynandığı sadece futbola odaklanılan bir maç olmasını arzu ediyoruz. Derbiler idare edilecek maçlar değil, yönetilecek maçlardır. Derbinin sonucunu belirleyen hakemler artık olmasın. Yepyeni bir sayfa açılsın. Bugüne kadar muazzam haksızlıklar var. Geçtiğimiz yıllarda puanlar kaybettik. Bunlar artık olmamalı. Bu derbi, hakemler için de iyi bir sayfa olsun."

HERKES DERBİYE HAZIR

Derbinin önemine değinen Sarı-Lacivertli idareci, "Dünyanın ilk 5 içerisinde gösterilen bir derbiye çıkacağız. Bütün Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek. Heyecanımız büyük. Geri sayım başladı. Samandıra'da moral ve motivasyon yüksek. Takımın inancı, morali ve motivasyonu tam olarak yerinde. Herkes derbiye hazır. Ellerinden gelenin fazlasını yapacaklar ama futbolda da bir şans faktörü olur." diye konuştu.

Erol Bilecik: Derbinin sonucunu belirleyen hakemler artık olmasın. Yepyeni bir sayfa açılsın ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Halil Umut Meler erol bilecik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.