Ermenistan'ın yalanlarını anlatan Rus gazeteci Karabağ'dan kaçtı

Azerbaycan'ın hakkında soruşturma başlattığı Rus gazeteci Karabağ'dan kaçtı. WarGonzo kanalı ile ünlenen Semyon Pegov isimli gazeteci Ukrayna ve Karabağ'daki provokatif videoları ile tanınıyordu. Ermenistan'ın savaş alanında bozguna uğramasının ardından Karabağ'da bulunan Pegov bölgeden kaçarak Rusya'nın Habarovsk kentine kaçtı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Telegram'da provokatif videolar yayınlayarak ün kazanan “WarGonzo” kanalının kurucucusu Semyon Pegov, Karabağ'dan Rusya'nın Habarovsk kentine kaçtı.

PROVOKATİF YAYINLAR YAPIYORDU

Superhaber’in elde ettiği özel bilgilere göre, Pegov bölgeden kaçmasının ardından yaptığı paylaşımda Rusya'ya gitme nedenini 'yeni araştırmalar yapmak' bahanesi ile açıkladı.

Ermenistan'ın yalanlarını anlatan Rus gazeteci Karabağ'dan kaçtı

Semyon Pegov, Azerbaycan'n Karabağ bölgesinden önce, Ukrayna'nın işgal altındaki Donbas vilayetinde çektiği provokatif videolar ile gündeme gelmişti.

AZERBAYCAN HÜKÜMETİ SORUŞTURMA AÇTI

Provokatif yayınlar yapan Pegov’a karşı Azerbaycan Cumhuriyeti ,“Teröre açık çağırışlar yapmak”, “Ülke sınırlarını yasadışı geçme” ve “Devlet aleyhine yönelen açık çağırışlar yapma” suçlamaları ile soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Ermenistan'ın yalanlarını anlatan Rus gazeteci Karabağ'dan kaçtı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan rus gazeteci Semyon Pegov
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.