Ermenistan'ın başkentinde onursuz gösteri: Bayraklarımızı yaktılar!

24 Nisan'a girildiği anlarda internette dolaşıma giren ve aynı provokasyonu gösteren birden fazla video, ortalığı karıştırdı. Türkiye'nin de çabalarının ardından Kafkaslar'da normalleşme ve Ermenistan ile, kendi istekleri doğrultusunda ilişkileri yoluna koyma sürecinin yaşandığı bugünlerde Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenen bir organizasyonda, Türk ve Azeri bayrakları meşalelerle ateşe verildi. Barışı dinamitleyen Ermeniler kameralara takıldı...

Her yıl sözde Ermeni soykırımı provokasyonlarının yapıldığı 24 Nisan'a girildiği anlarda internette dolaşıma giren bazı görüntüler Türk dünyasını ayağa kaldırdı.

ERMENİLER BARIŞI DİNAMİTLİYOR

Türkiye'nin de çabalarının ardından Kafkaslar'da normalleşme ve Ermenistan ile, kendi istekleri doğrultusunda ilişkileri yoluna koyma sürecinin yaşandığı bugünlerde Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenen bir organizasyonda, akılalmaz anlar yaşandı. 

ONURSUZ VE BARBARCA: BAYRAKLARIMIZI MEŞALELERLE ATEŞE VERDİLER

Türk ve Azeri bayrakları, tek tip giyinmiş ve sırtlarında haç işareti olan Ermeniler tarafından meşalelerle ateşe verildi.

Barışı dinamitleyen ermeniler kameralara takıldı...  Söz konusu provokasyonu anbean gösteren birden fazla video, izleyenlerin kanını beynine sıçrattı.

Rusya merkezli Sputnik'in kameralarının da organizasyonda olduğu görüldü. 

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

Kaynak: Yerevan Today (Ermenistan)

 

 

Ermenistan'ın başkentinde onursuz gösteri: Bayraklarımızı yaktılar! ile ilgili etiketler Azerbaycan Türkiye Türk Ermenistan Ermeni azeri bayrak bayraklar meşale ateşe verdi yaktı bayrak yakma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.