Ermenistan'ın Azerbaycan sınırında taciz ve saldırıları devam ediyor

Ermenistan askerlerinin Azerbaycan'a yönelik taciz ve saldırıları devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Kelbecer bölgesine Ermenistan askerlerinin ateş ettiğini açıkladı. Bakanlık, Azerbaycan askerlerinin gerekli tedbirleri uyguladığını bildirdi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin Kelbecer bölgesindeki mevzilerine ateş ettiği açıklamasını yaptı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, gece saat 3:00 itibarıyla hafif silahlar ve bomba atarlarla ateş edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Bu istikamette konuşlu Azerbaycan ordusu birlikleri gerekli karşı tedbirleri uyguluyor” ifadeleri kullanıldı.

Ermenistan tarafı ise bu bilgiyi ‘dezenformasyon’ olarak nitelendirdi.

Dağlık Karabağ’da bir buçuk ay süren çatışmaların ardından Bakü ile Erivan 10 Kasım 2020’de imzalanan barış anlaşmasının sonucunda Kelbecer bölgesi de Laçin ve Ağdam bölgeleri gibi Azerbaycan’ın kontrolüne geçti. Anlaşmada tam ateşkesin sağlanması, cenazelerin iadesi ve bölgeye Rus barış güçlerinin konuşlandırılması öngörülüyor. Ancak anlaşmaya rağmen taraflar zaman zaman birbirlerini ateş etmekle suçluyor.

Ermenistan'ın Azerbaycan sınırında taciz ve saldırıları devam ediyor ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Saldırı ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.