Ermenistan'ın ağır kayıpları sürüyor!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'a cephede ağır kayıplar verildiğini belirttiği açıklamada Goranboy ve Terter'in ateş altında olduğunu duyurdu. Bakanlık, kontrolün Azerbaycan ordusunda olduğunu ifade etti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusu tarafından Goranboy ve Terter’in ateş altına alındığını duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 28 Ekim gün boyunca ve 29 Ekim sabaha karşı Ermenistan ordusunun Azerbaycan birliklerinin bulunduğu mevzilere ve sivil yerleşim birimlerine çeşitli silahlarla ateş açtığı belirtilirken, çatışmaların ağırlıklı olarak cephenin Hocavend, Füzuli ve Gubadlı yönlerinde devam ettiği bildirildi.

2 TANK 2 FÜZE SİSTEMİ İMHA EDİLDİ

Açıklamada, cephenin farklı yönlerinde çıkan çatışmalarda Ermenistan ordusuna ait 2 T-72 tankı, 2 Grad füze sistemi, 14 farklı tipte topu, 6 askeri personel aracının imha edildiği, çok sayıda askeri personelin etkisiz hale getirildiği ve cephe boyunca durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu belirtildi.

 

Ermenistan'ın ağır kayıpları sürüyor! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Çatışma cephe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.